• Gluten Free

    Gluten Free

FlavDrops

Natuurlijke smaakstoffen

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: 25KORTING

25% korting op al onze producten - Gebruik kortingscode: 25KORTING

Het is nu het moment om een nieuwe voorraad van je favoriete producten in te slaan! Maak een keuze uit bestsellers zoals Impact Whey protein, Pindakaas, Flavdrops, Instant oats & meer! 

De aanbieding is geldig tot en met 27/10/2016 om middernacht of zolang devoorraad strekt. De maximale korting is €75 per bestelling. Slechts één kortingscode per bestelling.

KOOP NU

€4,69

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Product overzicht

Myprotein's FlavDrops zijn heerlijk en unieke natuurlijke smaakstof systemen met een ongelooflijke veelzijdigheid. Zorgvuldig en intelligent ontworpen, zal FlavDrops wonderen verrichten op al je naturel poeders, of 's ochtends vroeg met je pappen en koffie om te helpen een kick-start te geven aan je dag!

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

  • Met nul calorieën, elke FlavDrop is perfect vriendelijk voor al je trainingsdoelen van gewichtverlies tot concurreren op het podium.
  • De eenvoudig te gebruiken pipet systeem betekent dat je precies kunt bepalen hoeveel smaak je wilt toevoegen aan je smoothies, poeders, pappen, koffie en ontbijtgranen.
  • Verkrijgbaar in 17 verschillende verleidelijke smaken, maar zonder de extra suiker, vet en koolhydraten!

Wanneer te gebruiken?

FlavDrops kan worden gebruikt om smaak te geven aan een verscheidenheid aan voedingsmiddelen en supplementen op elk moment van de dag. Dit kan op het werk, op reis, thuis, of zelfs in de sportschool kleedkamers voor de training

 .

Houd er rekening mee dat de etikettering van dit product wordt geleverd in het Engels als een minimum. Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins kunnen ook aanwezig op een product per product basis.

Belangrijkste voordelen

  • Beschikbaar in 17 prikkelende smaken
  • Gemakkelijk te gebruiken pipet systeem voor een snelle smaak
  • bevat geen calorieën

Aanbevolen gebruik

Voeg tussen 7-10 druppels FlavDrops toe aan je gewenste voedsel of drank. Pas portiegrootte naar smaak toe. 10 druppels is gelijk aan 0,5 ml. Elk 50ml fles levert minimaal 100 porties.

Ingrediënten

Carrier (Propylene Glycol), Natuurlijke kleurstof (Bietenrood, Karmijn [Alleen bij de smaken: Strawberry & Raspberry]), Natuurlijke smaakstof, Zoetstof (Sucralose), Water.

Voedingsinformatie

Geen caloriën, geen koolhydraten en geen vet.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

FlavDrops

Selecteer afbeelding

FlavDrops