• Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Gluten Free

  Gluten Free

ZMA

Trademarked ZMA®

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Ontvang €6 tot €43 korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Ontvang tot wel €40+ korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Spendeer €20-40 en ontvang €6 korting
Spendeer €40-60 en ontvang €12 korting
Spendeer €60-80 en ontvang €19 korting
Spendeer €80-100 en ontvang €27,50 korting
Spendeer €120+ en ontvang €43 korting

De aanbieding is geldig tot en met 25/03/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelilng met een maximum korting van €75. 

SHOP NU
€10,49

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat is ZMA®?

Dit is de officiële versie vanZMA® van SNAC Systems. De formule bevat vitamine B-6 om de zink- en magnesiumabsorptie en -benutting verder te bevorderen. ZMA® is een krachtig natuurlijk voedingssupplement, waarvan klinisch is bewezen dat het de samengestekde groeiniveaus (IGF-1) verbeterd en kracht aanzienlijk vergroot ten opzichte van wanneer een placebo werd toegediend tijdens een krachttrainingsprogramma.

Welk voordeel heeft ZMA®?

ZMA® is een synergetische combinatie van Zink en Magnesium die ontworpen is om absorptie te maximaliseren en het herstel na de workout te bevorderen. Zink speelt een belangrijke rol in de regulatie van spiergroei en weefselherstel, maar draagt ook bij aan het behouden van een gezond immuunsysteem. Magnesium is essentieel voor het onderhouden van de elektrolytenbalans, energieproductie en de normale neuromusculaire functies. Aangezien lichamelijke activiteit de behoefte aan deze twee mineralen kan verhogen, is ZMA® het ideale supplement voor de aanvulling van deze mineralen.

ZMA® is a registered trademark of SNAC System, Inc., San Carlos, CA 94070

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Kan een sneller herstel bevorderen
 • Kan kracht en uithoudingsvermogen verbeteren
 • Helpt je beter te slapen

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement. We raden 3 capsule per dag aan voor mannen en 2 capsule voor vrouwen. Neem het in 30 tot 60 minuten voor het slapengaan, het liefst op een lege maag. Voor de beste resultaten kun je de capsule beter niet innemen met zuivelproducten of andere voedingsmiddelen die calcium bevatten.

Ingrediënten

ZMA® (bevat Magnesium [in de vorm van Citraat en Oxide], Zinc [in de vorm van l-monomethionine and Aspartaat], Vitamine B6 [in de vorm van Pyridoxine Hcl]), Capsule Omhulsing (Gelatine).

Zonder artificiële kleurstoffen & conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel & lactose. Zonder toegevoegd zout (natriumchloride) of suiker.

Voedingsinformatie

Dosering per 3 capsule:
Magnesium (uit Citraat en Oxide): 450mg
Zink (uit L-Monomethionine en Aspartaat): 30 mg
Vitamine B-6 (uit Pyridoxine HCI): 10.5mg

Klantenrecensies

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, kunnen resultaten per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Overzicht

5.0

5.0

(1 Recensies)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sorteer op

Onmiddellijk resultaat

Algemeen:

5

Mengbaarheid:

5

Smaak:

5

Effectiviteit:

5

Ik probeer om dagelijks toch de volle 8 uur slaap te halen, maar meestal werd ik nog erg moe wakker. Hierdoor was ik overdag ook nog wat moe, dit verhielp ik met Cafeine Pro. Ik besloot na wat andere reviews te lezen over ZMA het product een kans te geven en ik merkte na één dan al een verschil. Na 8 uur slaap werd ik wakker zonder wekker en vrijwel geen probleem om op te staan, ook minder vermoeid door da dag heen. Wellicht door betere nachtrust. Wel gaat het gepaard met wat ochtend glorie als man ;) Ik neem de pillen zoals voorgeschreven een half uur tot een uur voor het slapen gaan. Wel niet om een lege maag en gecombineerd met een melkproduct (ik eet een uur voor het slapen een halve kilo magere platte kaas)

Gaat goed samen met:

Een goede nachtrust

Tue Jun 27 21:24:01 BST 2017 Op Haunted

Had je iets aan deze beoordeling?

ZMA

Selecteer afbeelding

ZMA

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top