ZMA

Trademarked ZMA®

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid
Mystery Discount! welke korting ontvang jij vandaag? - Kortingscode: GEHEIM

Mystery Discount! welke korting ontvang jij vandaag? - Kortingscode: GEHEIM

Mystery discount - welke korting ontvang jij vandaag? - Kortingscode: GEHEIM

Voeg je favoriete producten toe aan je winkelmand en ontdek snel hoeveel korting jij ontvangt!

Deze aanbieding is beperkte tijd geldig. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU
€9,99

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat is ZMA®?

Dit is de officiële versie vanZMA® van SNAC Systems. De formule bevat vitamine B-6 om de zink- en magnesiumabsorptie en -benutting verder te bevorderen. ZMA® is een krachtig natuurlijk voedingssupplement, waarvan klinisch is bewezen dat het de samengestekde groeiniveaus (IGF-1) verbeterd en kracht aanzienlijk vergroot ten opzichte van wanneer een placebo werd toegediend tijdens een krachttrainingsprogramma.

Welk voordeel heeft ZMA®?

ZMA® is een synergetische combinatie van Zink en Magnesium die ontworpen is om absorptie te maximaliseren en het herstel na de workout te bevorderen. Zink speelt een belangrijke rol in de regulatie van spiergroei en weefselherstel, maar draagt ook bij aan het behouden van een gezond immuunsysteem. Magnesium is essentieel voor het onderhouden van de elektrolytenbalans, energieproductie en de normale neuromusculaire functies. Aangezien lichamelijke activiteit de behoefte aan deze twee mineralen kan verhogen, is ZMA® het ideale supplement voor de aanvulling van deze mineralen.

ZMA® is a registered trademark of SNAC System, Inc., San Carlos, CA 94070

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Kan een sneller herstel bevorderen
  • Kan kracht en uithoudingsvermogen verbeteren
  • Helpt je beter te slapen

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement. We raden 3 capsule per dag aan voor mannen en 2 capsule voor vrouwen. Neem het in 30 tot 60 minuten voor het slapengaan, het liefst op een lege maag. Voor de beste resultaten kun je de capsule beter niet innemen met zuivelproducten of andere voedingsmiddelen die calcium bevatten.

Ingrediënten

ZMA® (bevat Magnesium [in de vorm van Citraat en Oxide], Zinc [in de vorm van l-monomethionine and Aspartaat], Vitamine B6 [in de vorm van Pyridoxine Hcl]), Capsule Omhulsing (Gelatine).

Zonder artificiële kleurstoffen & conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel & lactose. Zonder toegevoegd zout (natriumchloride) of suiker.

Voedingsinformatie

Dosering per 3 capsule:
Magnesium (uit Citraat en Oxide): 450mg
Zink (uit L-Monomethionine en Aspartaat): 30 mg
Vitamine B-6 (uit Pyridoxine HCI): 10.5mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

ZMA

Selecteer afbeelding

ZMA