• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Xylitol

Xylitol Poeder: 100% natuurlijke zoetstof

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

35% korting op vegan producten - Geen kortingscode vereist

Ontvang 35% op onze vegan producten!

De aanbieding is geldig tot en met 19/03/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling met een maximum korting van €75. Minimale besteding voor korting bedraagt €10. 

SHOP NU
€16,99

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Xylitol is een suiker-alcohol dat in verschillende soorten fruit en groente voorkomt. Het wordt veel gebruikt als suikervrije zoetstof en wordt gezien als natuurlijk en gezond alternatief voor suiker of andere synthetische zoetstoffen.

Xylitol is 100% natuurlijk en is de ideale vervanger voor gewone tafelsuiker wat ongezond is en vaak ook toxisch. Als zoetstof bevat Xylitol ongeveer 40% minder caloriën dan andere koolhydraten en suikers, waardoor het een gezonde aanvulling op een dieet is.

Recentelijk is aangetoond dat in tegenstelling tot glucose, xylitol geen sterke verhooging van de bloedsuikerspiegel veroorzaakt. Aangezien de bloedsuikerspiegel niet zo sterk door xylitol beïnvloedt worden is het consumeren van xylitol een goede manier om lichaamsvet te verminderen. Xylitol vermindert ook de eetlust en kan voor langere tijd een verzadigd gevoel geven.

Xylitol voorkomt tandbederf en kan zelfs een goede invloed op het gebit hebben, doordat het niet gefermenteerd wordt door mondbacteriën en zelfs de groei van bactieriën kan verhinderen.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Natuurlijk en gezond alternatief voor suiker en andere synthetische zoetstoffen
 • Vermindert de kans op gewichtstoename
 • Voorkomt tandbederf

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement als gezond en natuurlijk alternatief voor suiker. Naar smaak aan voeding of drank toevoegen. Wij raden een maximale dagelijkse hoeveelheid van 12g aan.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (klein) bevat 3.5g. (bijgevoegd)

Ingrediënten

Dit product bestaat voor 100% uit Xylitol, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

100% Xylitol.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Xylitol

Selecteer afbeelding

Xylitol

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top