Vitamine E

198 iu

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Birthday sale | Tot 70% korting + tot 20% extra! - Kortingscode: COUNTNL

Birthday sale | Tot 70% korting + tot 20% EXTRA! - Kortingscode: COUNTNL

Vier onze verjaardag met waanzinnige kortingen tot wel 70% op al onze producten! Maar daar blijft het niet bij want met de kortingscode COUNTNL ontvang je nog tot 20% extra korting bovenop de sale prijzen! 

Aanbieding geldig tot en met 29/05/2017 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

Was: €7,49 €6,37 Bespaar: €1,12

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Vitamine E is één van de populairste supplementen en wordt door veel mensen gebruikt aangezien het verschillende voordelen heeft als het ingenomen wordt naast een gezond dieet. Vitamine E (400 iu) wordt geleverd in de vorm van een softgel die makkelijk door te slikken is en kan dagelijks ingenomen worden.

Vitamine E wordt vaak aangeraden aan vrouwen die zwanger zijn of die hun vruchtbaarheid willen verhogen, maar is ook voor andere mensen nuttig, aangezien het gezondheidsvoordelen voor het hart en de bloedsomloop. Vitamine E (400 iu) is een krachtig antioxidant dat de schade door vrije radicalen in het lichaam kan verminderen. Vitamine E bestaat uit een aantal verschillende chemische verbindingen bekend als tocoferolen. Deze organische verbindingen komen in verschillende voedingsmiddelen, zoals oliën en granen.

Er zijn een aantal verschillende tocoferolen, die allemaal net iets andere eigenschappen hebben. De meest krachtige van de 7 tocoferolen is D-Alpha Tocoferol, en deze is ook terug te vinden in dit supplement, en synthetiseert HDL cholesterol en is ook werkzaam als antioxidant.

Vitamine E is noodzakelijk voor een aantal lichaamsfuncties, zoals de celproductie. Vitamine E speelt vooral een belangrijke rol in de productie van witte bloedcellen, waardoor het essentieel is om het immuunsysteem aan te sterken.

Vitamine E is ook populair als vruchtbaarheidsbehandeling. De naam tocoferolen stamt af van het Griekse woord voor bevallen. Vitamine E verhoogt de vruchtbaarheid van vrouwen en mannen, doordat het de bloedsomloop en celproductie verbeterd.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Krachtige antioxidant
  • Stimuleert het immuunsysteem en de productie van witte bloedcellen
  • Onderhoudt de bloedvaten en produceert HDL cholesterol

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement, dagelijks 1 supplement, bij voorkeur bij de maaltijd.

Dosering: 1 softgel

Doseringen per verpakking: 60-180

Ingrediënten

Vitamine E, Softgel (Gelatine, Glycerol, Water).

Voedingsinformatie

Dosering per softgel: Vitamine E (in de vorm van d-alpha Tocopherol): 198 IU (*3333%) *Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Vitamine E

Selecteer afbeelding

Vitamine E