• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Vegan mix

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Mystery Discount!! Tot 30% korting op je bestelling! - Kortingscode: GEHEIM

Mysterieuze korting! Tot 30% korting op je volledige bestelling! - Kortingscode: GEHEIM

Welke korting ontvang jij?

Deze aanbieding is geldig tot en met 22/02/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. 

SHOP NU

Was: €21,49 €16,12 Bespaar: €5,37

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat is Vegan mix?

Vegan mix is een combinatie van erwteiwitisolaat, bruine rijsteiwit en hennep eiwit, en is dus een hoogkwalitatief veganistisch eiwitpoeder met een volledig aminozuurprofiel en meer dan 22g eiwit per portie.

Voordelen van de Vegan mix

De geavanceerde mix van eiwitten die niet uit zuivelproducten vervaardigd is heeft een uitstekened aminozuurprofiel wat ervoor zorgt dat je juiste voedingsstoffen op de optimale concentraties binnenkrijgt. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten, dus door deze met de voeding binnen te krijgen, naast de juiste training, kan je lichaam spiermassa opbouwen en behouden. De Vegan mix is een goede bron van de BCAA’s (vertakte keten aminozuren) Leucine, Isoleucine en Valine die een belangrijke rol spelen bij de opbouw van spierweefsel.

Omdat de Vegan mix op plantaardige ingrediënten is gebaseerd is het ook een goede bron van andere voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, essentiële vetzuren en vezels. Doordat er GGO-vrije ingrediënten in combinatie met onze uitstekende smaakstoffen gebruikt worden is de Vegan mix een lekker en natuurlijke manier om een eiwitshake te consumeren die geen zuivel of soja bevat.

De Vegan mix bevat ook DigeZyme®, een eersteklas mix van verteringsenzymen die het lichaam helpt voedingsstoffen uit ingenomen voedsel opnemen. Door de toevoeging hiervan aan de Vegan mix kan het lichaam efficiënt gebruik maken de rijke eiwitbron.

Voor wie is de Vegan mix geschikt?

De Vegan mix is een perfect eiwitpoeder dat geschikt is voor alle veganistische atleten en sportschoolbezoekers.

Wanneer kan ik de Vegan mix het beste innemen?

Wij raden aan de Vegan mix direct na de workout te consumeren of op elk ander moment waarop je jouw eiwitinname wilt boosten.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Geschikt voor veganisten
 • Meer dan 22g eiwit per portie
 • Volledig aminozuurprofiel
 • Bruine rijst-, erwt- en hennepeiwit

Aanbevolen gebruik

Schenk 150-250ml water of vruchtensap in onze shaker (hoe minder vloeistof hoe dikker de shake). Voeg vervolgens net iets minder dan 1 grote MP maatschep (30) toe, shaken en consumeren. 2-3 maal daags of naar behoefte consumeren.

1 afgestreken MP Plastic maatschep (groot) bevat 35g.

Ingrediënten

Erwteiwitisolaat, bruine rijsteiwitconcentraat, hennepeiwit, cacaopoeder (alleen bij de smaak Chocolade), smaakstof (bij alle versies behalve naturel), Digezyme® (amylase, protease, cellulase, betà-d-galactosidase, lipase), zoetstof (Sucralose®[bij alle versies behalve naturel]).

Voedingsinformatie

Per portie van 30g:

Energie: 472kJ
Energie: 113kcal
Eiwit: 22.6g
Koolhydraten: 3.7g
Vet: 0.9g

Let op: Deze voedingswaarden zijn gebaseerd op de naturel (unflavoured) versie. Wanneer je voor een versie met toegevoegde smaakstoffen kiest hou er dan rekening mee dat het eiwitgehalte ongeveer 3% lager zal zijn bij de meeste smaken, en bij de smaak Chocolade zelfs 8% lager vanwege de toegevoegde cacao.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Vegan mix

Selecteer afbeelding

Vegan mix