• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Superfood XS

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Ontvang €6 tot €43 korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Ontvang tot wel €40+ korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Spendeer €20-40 en ontvang €6 korting
Spendeer €40-60 en ontvang €12 korting
Spendeer €60-80 en ontvang €19 korting
Spendeer €80-100 en ontvang €27,50 korting
Spendeer €120+ en ontvang €43 korting

De aanbieding is geldig tot en met 25/03/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelilng met een maximum korting van €75. 

SHOP NU
€22,99

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Superfood XS is een mix van een aantal sorrten fruit en groenten die zeer rijk zijn aan antioxidanten. Superfood XS is een handig en effectief supplement in poedervorm (van gevriesdroogd groente en fruit) wat de dagelijkse inname van groente en fruit zal verhogen en daardoor de algehele gezondheid verbeteren.

De ORAC waarde (Oxygen Radical Absorbance Capacity) is een laboratorium analyse systeem dat een manier aanbiedt om de concentratie van actieve antioxidante in voeding aan te geven. Het wordt gesuggereerd dat de mens per dag 3,000 - 5,000 ORAC units afkomstig van verschillende bronnen zou moeten binnenkrijgen. Superfood XS bidet zelfs 5,500 ORAC units per 5g poeder, wat inhoudt dat je je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan antioxidanten gemakkelijk met één soort poeder kunt binnenkrijgen. De verschillende soorten fruit en groente in Superfood XS zijn een paar van de voedingstoffen met de hoogste concentraties aan antioxidanten beschikbaar, en de poeder bevat onder andere: Mangistan, Açaí, Granaatappel en Framboos. Door de verscheidenheid aan voedingsmiddelen met een hoge ORAC waarde zorgen ervoor dat de algehele ORAC waarde van Superfood XS nog krachtiger is.

Een ORAC waarde van 500 is ongeveer gelijk aan de antioxidant inhoud van één portie groente of fruit. Dit houdt in dat één portie Superfood XS gelijk staat aan 11 porties groente of fruit. En dat voor minder dan 50p per portie.

Antioxidanten spleen een belangrijke rol in het voorkomen van schade van vrije radicalen in het lichaam. Vrije radicalen vallen constant onze cellen en en zorgen daardoor constant voor een verhoogde kans op ziekte. Antioxidanten ruimen deze schadelijke vrije radicalen op, en helpen zo schade aan de cellen en weefsel vermijden.

Het consumeren van antioxidanten vermindert de schade van vrije radicalen en heeft ook een aantal gezondheidsvoordelen, waardoor Superfood XS een zeer effectief supplement is.

De soorten fruit en groente in Superfood XS zijn:

 • Açaí
 • Appel
 • Zwarte bes
 • Bosbes
 • Broccoli
 • Cranberry
 • Mangistan
 • Granaatappel
 • Macqui Bes
 • Framboos
 • Druiven
 • Rozebottel

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (klein) bevat 2g. (Niet bijgevoegd)

Waarschuwing: Niet gebruiken tijden zwangerschap. Als je aan bepaalde medische aandoeningen lijdt of medicijnen op recept neemt altijd eerst contact opnemen met een eerst voordat je vitamine supplementen inneemt.

We zullen de naam van dit product veranderen naar "Total Fruit & Veg". Hou er rekening mee dat de ingrediënten en nutritionele waarden dezelfde blijven, enkel het product is van naam veranderd.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Goede manier om meer groente en fruit toe te voegen aan het dieet
 • Extreem krachtige mix van antioxidanten (5,500 ORAC units per portie van 5g)
 • Kan de gezondheid verbeteren en het verouderingsproces vertragen

Aanbevolen gebruik

Schenk 300ml water of vruchtensap in onze shaker. Vanwege de sterke smaak (in de naturel versie) raden wij aan deze poeder te mengen met citrusvruchtensap (zoals sinaasappelsap) om de smaak te maskeren. Voeg vervolgens 2,5 kleine MP maatscheppen toe (5g), shaken en consumeren. 1-2 daags of naar behoefte gebruiken.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (klein) bevat 2g. (niet bijgevoegd)

Ingrediënten

Acai poeder (100% Gevriesdroogd), Appelextract (80% Polyfenolen, 10% Chlorogeenzuur, 5% Florizine), Franse rode wijn red wine extract (35% Polyfenolen, 5% Resveratrol, 75% OPC), Zwarte bes extract (25-30% Anthocyanen), Bosbespoeder (100% Gevriesdroogd), Broccoli spruiten (4000 ppm Sulforafaan), Broccoli extract (6% Glucosinolaten), Cranberry poeder (100% Gevriesdroogd), Mangistanextract (30% Polyfenolen & 10% Mangistan), Granaatappelxtract (40% Punicalagins), Macqui bes extract, Raspberry powder (100% Gevriesdroogd), Rozebottelextract (30% Polyfenolen).

Voedingsinformatie

Per 5g:
Energie: 80.2kJ
Energie: 18.9kcal
Eiwit: 0.4g
Koolhydraten: 4g
Vet: 0.13g

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Superfood XS

Selecteer afbeelding

Superfood XS

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top