SleepMax

Slaap Ondersteuning

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

35% op alle immuniteitsboosters! - Kortingscode: IMMUUN

35% korting op alle immuniteitsboosters! - Kortingscode: IMMUUN

Last van een winterdipje? Het is tijd om de winter van je af te schudden en om volop voor de lente te gaan! Help jezelf met ons ruime assortiment immuniteitsboosters.

Aanbieding geldig tot en met 2/03/2017 of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

Shop Nu

Was: €20,49 €16,39 Bespaar: €4,10

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Sleepmax is een krachtige mix van ingrediënten speciaal ontworpen voor een verbeterde nachtrust. Een goede nachtrust is essentieel om energie op te doen en om het herstel te bevorderen, maar ook voor een gezonde geest en lichaam.

Regelmatig ononderbroken slaap is zeer belangrijk voor een verbeterde fysieke prestatie.

De slaapkwaliteit is bepalend voor de regulering van verschillende samengestelde groeiniveaus, zoals die van melatonine en cortisol. Deze spelen een belangrijke rol in het verbeteren van de fysieke prestatie en hun blans en productie kan door slechte sleep belemmerd worden. Daarom moet een goede nachtrust een proriteit zijn voor iedereen die regelmatige sport, aangezien het de resultaten aanzienlijk kan verbeteren.

Het is vrij duidelijk dat diepe, regelmatige en ononderbroken slaap van enrom belang is voor iedereen die vaak sport en het meeste uit de workouts wil halen. Sleepmax is een synergetische mix van natuurlijke ingrediënten die slechte slaap kunnen verbeteren. De vier hoofdingrediënten zijn: Inositol, 5-HTP, L-Glycine and L-Theanine.

Inositol is neen vitamine achtige stof die in veel voedingsmiddelen, zoals noten en fruit, voorkomt. Het wordt al langere tijd gebruikt als hulpmiddel voor een goede slaap, en onderzoek suggereerd dat het slapelossheid kan helpen bestrijden. Verschillende studies hebben ook aangetoond dat inositol zeer effectief is in het voorkomen van depressie en angststoornissen die een enorm effect op de slaapkwalitiet hebben.

5-HTP is een natuurlijk voorkomend aminozuur dat een precursor voor de neurotransmitter serotonine, wat weer een precursor voor melatonine is. 5-HTP helpt de serotonineniveaus verhogen, wat de slaapgewoonten verbeterd. Het vermindert de tijdsduur van het in slaap vallen en verbeterd de REM, zodat je dieper slaapt en minder vaak wakker wordt.

L-Glycine is een niet-essentieel aminozuur dat als inhiberende neurotransmitter in het centrale zenuwstelsel werkt en een kalmerend effect op de hersenen heeft. Glycine veroorzaakt ook slaperigheid, waardoor je sneller in slaap valt en sneller in een diepe slaap belandt. Bovendien verbeterd het het vermoeidheidsgevoel, alertheid en geheugen de volgende dag.

Theanine werkt als neurotransmitter in de hersenen, waar het alpha golven genereert die de ontspannenheid vergroten.

Sleepmax helpt slaap opwekken en bevordert een goede nachtrust. Op deze manier helpt Sleepmax het lichaam een betere fysieke gezondheid en prestatie neer te zetten.

We zullen de naam van dit product veranderen naar "5-HTP +". Hou er rekening mee dat de ingrediënten en nutritionele waarden dezelfde blijven, enkel het product is van naam veranderd.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Bevordert goede en diepe slaap
  • Bevordert het herstelproces door middel van een verbeterde diepe slaap
  • Ideaal voor mensen die een verbeterde nachtrust willen

Aanbevolen gebruik

Met 1 capsule per avond beginnen, 30-40 minuten voor het slapen gaan. Dosering verhogen (per avond, let op: maximaal 4 capsules innemen!) tot het gewenste effect is bereikt en dan deze dosering blijven gebruiken. In totaal 4 weken gebruiken, daarna 2 stopweken inlassen. Op een lege maag innemen, en niet samen met melk of zuivelproducten gebruiken.

Dosering: 1 capsule

Doseringen per verpakking: 120

Ingrediënten

L-Glycine, 5-HTP, Inositol, L-Theanine, Zinkcitraat, Vitamine B6, D-Biotine, Gelatine (Capsule).

Voedingsinformatie

Dosering per capsule:
Sleepmax Proprietary Mix (L-Glycine, 5-HTP, Inositol, L-Theanine, Zinkcitraat, Vitamine B6, D-Biotine): 850mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

SleepMax

Selecteer afbeelding

SleepMax