• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Psylliumvezels

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Birthday sale | Tot 70% korting + tot 20% extra! - Kortingscode: COUNTNL

Birthday sale | Tot 70% korting + tot 20% EXTRA! - Kortingscode: COUNTNL

Vier onze verjaardag met waanzinnige kortingen tot wel 70% op al onze producten! Maar daar blijft het niet bij want met de kortingscode COUNTNL ontvang je nog tot 20% extra korting bovenop de sale prijzen! 

Aanbieding geldig tot en met 29/05/2017 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

Was: €7,99 €5,59 Bespaar: €2,40

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Psylliumvezels zijn een uitstekende bron voor voedingsvezels, afkomstig van de Plantago plantsoort. Voedingsvezels bevorderen de stoelgang en ondersteunen ook de hartgezondheid en de verzadigdheid na de maaltijd.

Psylliumvezel poeder is een gemakkelijke manier om de vezelinname te verhogen. Het kan tot 50 keer het oorspronkelijke formaat opzwellen wanneer het aan vloeistof wordt toegevoegd en speelt daardoor een belangrijke rol voor een geregelde stoelgang en de gastro-intestinale gezondheid. Ook is het bewezen dat psylliumvezels de cholesterol verlaagt.

De aangeraden dagelijkse vezel inname is ten minste 25 gram, maar veel mensen krijgen gemiddeld niet meer dan 10-15 gram binnen.

Psylliumvezels worden vaak voor een ontbijt dat een hoog vezelgehalte heeft gebruikt, om de vezelinname te boosten.

Waarschuwing: Wanneer er niet genoeg vloeistof tijdens de inname van dit product gedronken wordt, kan het opzwellen en de keel blokkeren of voor verstikking zorgen. Niet gebruiken als u ooit last van slokdarmvernauwing of slikproblemen hebt gehaad.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Een uitstekende bron van voedingsvezels
 • Helpt regelmatigheid te bevorderen
 • Kan het cholesterolgehalte verlagen

Aanbevolen gebruik

Schenk 300-350ml water of vruchtensap in onze shaker (hoe minder vloeistof hoe dikker de shake). Voeg vervolgens 1 MP maatschep (klein) (1.5g) toe, shaken en consumeren. 1-2 maal daags of naar behoefte gebruiken. Zorg ervoor dat je overdag voldoende drinkt.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (klein) bevat 1.5g. (niet bijgevoegd)

Ingrediënten

Dit product bestaat voor 100% uit psylliumvezels, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

Per 10g:
Energie: 37.8cal
Eiwit: trace
Koolhydraten: 8.9g
Vezels: 7.4g
Calcium: 30.0mg
IJzer: 180.0mcg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Psylliumvezels

Selecteer afbeelding

Psylliumvezels