• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisch

    Vegetarisch

PeptoPro

Hydrolysaat caseïne

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid
30% korting op je bestelling! + 5% extra bij aankoop van kleding! - Code: 5MILJOEN

30% korting op je bestelling! + 5% extra bij aankoop van kleding! - Code: 5MILJOEN

30% korting op je bestelling + 5% extra! - Kortingscode: 5MILJOEN

Bedankt om deel uit te maken van de fitste familie!!
Geniet van 30% korting op je bestelling en 5% extra bij aankoop van kleding!

En, o ja, deze week krijg je 5x zoveel bonuspunten!

Deze aanbieding is geldig tot en met 24/08/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. De maximale korting bedraagt €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. Bekijk de website voor de algemene voorwaarden.

SHOP NU
Was: €28,49 €27,07 Bespaar: €1,42

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wij zijn de exlusieve online verkoper in het Verenigd Koninkrijk PeptoPro®.

PeptoPro® is een voorverteerd eiwit dat complete wateroplosbaar is en meer dan 60% unieke hypoallergene di- en tripeptiden bevat. Deze peptiden worden sneller dan andere eiwitten of zelfs aminozuren opgenomen. De instante toevoer van deze "bouwstenen" aan het weefsel brengt de building phase op gang, wat een zeer snel herstel en snellere groei als resultaat heeft.

Veel beoordelingen van tevreden klanten laten zien dat het PeptoPro® een duidelijk effect heeft:verminderde spierpijn en vermoeidheid, sneller herstel, verbeterd uithoudingsvermogen en een grotere ‘pump’ tijdens en na de workout.

De voordelen van PeptoPro® zijn niet onopgemerkt gebleven. Elite sporters, top teams en professionele sporters, maar ook regelmatige sportschoolbezoekers gebruiken het, en het wordt dan ook als zeer geavanceerd eiwit gezien.

PeptoPro® wordt door verschillende wetenschappelijke studies ondersteund. Het is aangetoond dat het het uithoudingsvermogen verbeterd, het herstel versnelt en de eiwitsynthese tijdens en na de workout verhoogt.

PeptoPro® is voor 20% gehydroliseerd.

Instante aminozuur afgifte van aminozuren om de building phase op gang te brengen
Na de workout blijven de spiercellen gedurende een korte tijd voedingsstoffen opnemen. PeptoPro® levert de aminozuren sneller dan andere eiwitbronnen, waardoor de building phase snel op gang wordt gebracht en zo kun je het maximale uit iedere workout halen.

Omdat PeptoPro® gemaakt is van caseïne, bevat het de juiste verhouding aminozuren voor menselijke gezondheid en prestatie. Verder is casein één van de puurste eiwitbronnen beschikbaar, waardoor PeptoPro® vrijwel vet- en lactose vrij is.

Boosts ook de bloedsuikerspiegel:
PeptoPro® verhoogt de glycogeen niveaus aanzienlijk, waardoor er door de cellen beter gebruik wordt gemaakt van glucose en aminozuren. De gelijktijdige levering van aminozuren zorgt zelfs de perfecte basis voor herstel en spiergroei.

Je kunt hierover meer lezen op de officiële website: www.peptopro.com

Het aminozuurprofiel kan onderaan de pagina onder 'Certificates' gevonden worden.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Instante toevoer van aminozuren aan de spieren
  • Bevordert de eiwitsynthese tijdens en na inspanning
  • Verbeterd het uithoudingsvermogen en versnelt het herstel door de spieren te beschermen tijdens inspanning
  • Een goede kick-start voor de growth phase

Aanbevolen gebruik

Post-workout:
Schenk 300-400ml water of vruchtensap in onze shaker (hoe minder vloeistof hoe dikker de shake). Voeg vervolgens anderhalve MP maatschep (15-20g) toe, shaken en consumeren.

Tijdens de workout:
Schenk 250-350ml water of vruchtensap in onze shaker (hoe minder vloeistof hoe dikker de shake). Voeg vervolgens net iets minder dan een halve large MP maatschep (10-15g) toe, shaken en consumeren.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (large) bevat 30g (niet bijgevoegd).

Ingrediënten

PeptoPro®* (Caseïne-hydrolysaat), Citroenzuur (alleen bij de smaak: berry blast flavour), Kleurstof (Bietenrood [alleen bij de smaak: berry blast], Anthocyaan [alleen bij de smaak: berry blast]), Smaakstof (bij alle versies behalve naturel), Zoetstof (Sucralose® [bij alle versies behalve naturel]). *afkomstig van melk

Voedingsinformatie

Per 20g:
Energie: 73.0Kcal
Energie: 305KJ
Eiwit (as-is): 17.0g
Koolhydraten: 0.0g
Vet: 0.3g

Voedingswaarden kunnen per smaak licht verschillen.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

PeptoPro

Selecteer afbeelding

PeptoPro
Back to top