• Vegetarisch

    Vegetarisch

Milk Protein Smooth (Sample)

Geinstandeerde Caseïne

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Ontvang 25% korting buiten de snacks aanbieding - Kortingscode 25KORTING

25% korting - Kortingscode: 25KORTING

Of bekijk onze
snacks aanbieding van 40% korting!

Deze aanbieding is geldig tot en met 18/02/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting is €75. Minimale besteding voor korting is €10
Shop Nu
Was: €1,29 €0,60 Bespaar: €0,69

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Milk Protein Smooth is een melkeiwitconcentraat dat verkregen is van ultra-gefilterde magere melk. Dit vooruitstrevende melkeiwit is een uitstekende bron van native casein en wei-eiwit in dezelfde verhouding als in melk (caseïne 80% en wei 20%). Milk Protein Smooth levert een gladde consistentie met een zeer neutrale smaak.

Onze Milk Protein Smooth wordt met behulp van de nieuwste ultra-lage temperatuur technieken geproduceerd om denaturering te voorkomen.

Vanwege het productie proces zijn er geen instantmiddelen nodig om een goede mengbaarheid en consistentie te kunnen leveren. De zeer neutrale smaak, meer nog dan bij andere melkeiwitproducten, zorgt ervoor dat het een veelzijdig product is dat in verschillende vorneb kan worden geconsumeerd, zoals shakers, smoothies en yoghurt.

Milk Protein Smooth wordt langzaam geabsorbeert en heeft een geleidelijke afgifte van aminozuren gedurende een langere tijd. Hierdoor is Milk Protein Smooth het ideale proteïne supplement voor tussen de maaltijden door en voor het slapen gaan. Tijdens het slapen krijgt het lichaam normaalgesproken geen voedingsstoffen binnen, maar de melkproteïne levert een constante toevoer van eiwitten waardoor er minder weefselafbraak plaats vindt gedurende de nacht.

Milk Protein Smooth heeft een uitstekend aminozuurprofiel en bevat veel vertakte keten aminozuren (BCAA’s). Ook heeft het een zeer laag vetgehalte én is het een goede bron van calcium. Dit product is GGO vrij.

Milk Protein Smooth bestaat voor 78% micellaire caseïne, en voor de rest uit wei-eiwit en bioactieve eiwitten.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Langzame eiwitten, ideaal om te consumeren voor het slapen gaan
  • Neutrale smaak en mengt goed
  • Hoog eiwit- en laag vet- en koolhydraatgehalte

Aanbevolen gebruik

Schenk 300-400ml water of melk in onze shaker (hoe minder vloeistof hoe dikker de shake). Voeg 1 zakje toe, shaken en consumeren. Vlak voor het slapengaan consumeren voor het optimale resultaat, maar kan ook tussen de maaltijden door worden geconsumeer. 2-3maal daags, of naar behoefte gebruiken.

Ingrediënten

Melkeiwitconcentraat*, Cacaopoeder (alleen bij de smaak: chocolate), Smaakstof (bij alle versies behalve naturel), Citroenzuur (alleen bij de smaak: raspberry), Moutextract (alleen bij de smaak: banoffee), Emulgator (Sojalecithine), Zoetstof (Sucralose® [bij alle versies behlave naturel]), Kleurstoffen (Bietenrood [alleen bij de smaken: raspberry & strawberry cream], Anthocyaan [alleen bij de smaak: raspberry], Curcumine [alleen bij de smaak: banana]) *Afkomstig van melk

Voedingsinformatie

Per 30g:
Energie: 111.0Kcal
Energie: 453.0kJ
Eiwit (dry basis): 25.5g
Eiwit (as-is): 24.2g
Vet: 0.4g
waarvan verzadigd: 0.2g
Koolhydraten (Lactose): 1.9g

Let op, deze voedingswaarden zijn gebaseerd op de naturel versie (zonder toegevoegde smaakstoffen). Wanneer je voor een versie met smaak kiest zal het eiwitgehalte ongeveer 3% lager zijn, en bij de smaak 'chocolate' zelfs 8%.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Milk Protein Smooth (Sample)

Selecteer afbeelding

Milk Protein Smooth (Sample)

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top