Mega Cissus

50% Ketosterone

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

30% korting op alle items behalve bundels! - Kortingscode: 30KORTING

Ontvang tot 50% korting op de beste bundels voor elk doel!

30% korting op alle andere producten! - Kortingscode: 30KORTING

Deze aanbieding is geldig tot en met 17/01/2018 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU
€26,99

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Mega Cissus is een krachtige bron van het steeds populairdere Cissus Quadrangularis. Dit supplement bevat standaard 50% Ketosterone, en is ideaal voor mensen die de gezondheid en kracht van gewrichten, kraakbeen en pezen willen verbeteren.

Cissus Quadrangularis is een traditioneel Indiaas medicijn dat al eeuwen gebruikt wordt om het genezingsproces van gebroken botten te bevorderen. Wetenschappelijk onderzoek heft aangetoond dat de unieke mix van vitaminen, mineralen en plantensterolen weefsel en bot kan versterken en tegelijkertijd de algehele gezondheid van bindweefsel kan verbeteren.

Het actieve bestanddeel van Cissus Quadrangularis is Ketosterone, en omdat dit product standaard 50% ketosterone bevat is het sterker dan andere Cissus producten op de markt. Cissus wordt vanwege de gezondheidsvoordelen vaak gezien als sleutelsupplement voor mensen die vaak en intens trainen. Deze voordelen zijn onder andere verbonden aan bescherming van gewrichten en en het opbouwen van spiermassa.

Verder is het ook aangetoond dat Cissus een rol speelt in het genezingsproces peesblessures doordat het de opbouw van bindweefsel in de vroege stadia beïnvloedt, door de fibroblasten en chondroblasten te mobiliseren en tegelijkertijd voedingsstoffen naar het geblesseerde weefsel te brengen. In tegenstelling tot pijnstillende producten, verzacht Cissus niet alleen bindweefselpijn, maar zorgt ook voor de reparative ervan.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Kan de botten en pezen sterker maken
  • Kan helpen bij het opbouwen van droge spiermassa
  • Is bewezen gewrichtspijn te verlichten

Aanbevolen gebruik

For joint protection take 2 capsules daily, 1 capsule before breakfast and 1 before bed. For anti-catabolic properties take 2 capsules before bed.

Serving size: 1 capsule

Servings per container: 90

Ingrediënten

Cissus Quadrangularis (50% Ketosterone), Cellulose, Magnesium Stearate, Silica, Capsule Shell (Gelatin).

Free from sugar, salt, yeast, wheat, gluten, corn, soy, milk, egg or preservatives.

Voedingsinformatie

Amount per 1 capsule serving:
Cissus Quadrangularis (50% ketosterone): 400mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Mega Cissus

Selecteer afbeelding

Mega Cissus

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top