• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Magnesiumcitraat

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

2 voor de prijs van 1 op meer dan 175 producten! - Geen kortingscode vereist

2 voor de prijs van 1 op een ruim assortiment proudcten!

Bestel twee producten uit de lijst producten en ontvang de goedkoopste gratis! De korting is meerdere malen toepasbaar.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier onze bestsellers met 25% korting

Myprotein geeft geen informatie door aan derden. De aanbieding is geldig tot en met 22/03/18 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. De maximale korting is €75, klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. Bekijk de website voor de algemene voorwaarde. Minimale besteding voor korting is €10
Shop Nu
€14,49

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Magnesium is een mineraal dat cruciaal is voor de energie productie, spiercontractie, zenuwimpuls transmissie en botmineralisatie. Magnesium kan in een aantal voedingsmiddelen gevonden worden, vooral in groene bladgroente zoals spinazie, noten en granen.

Magnesium vervult een aantal belangrijke rolen in het menselijk lichaam, zoals het omzetten van voedsel in energie en ervoor zorgen dat het endocrine systeem goed functioneert en de botgezondheid in stand houdt. Magnesium is noodzakelijk als cofactor voor meer dan 300 enzymsystemen. De vetzuursynthese, eiwitsynthese en de stofwisseling van glucose worden door deze enzymsystemen gekataliseert.

Magnesium is ook nodig voor de stofwisseling van koolhydraten, eiwitten en vetten om energie te verkrijgen. Verder is magnesium ook werkzaam voor de transmissie van zenuwimpulsen en myofibriele contracties. Hierdoor kan magnesium een sleutelrol spelen voor de energieproductie tijdens anaerobische en aerobische inspanning.

Magnesiumcitraat is een hoog opneembare bron van magnesium, waardoor er meer magnesium in het systeem kan worden opgenomen. Ons magnesiumcitraat bevat standard 15% magnesium.

Waarschuwing: Magnesiumcitraat kan een laxerend effect hebben, dus het kan zijn dat je een lagere dosering moet innemen. Het wordt aangeraden de dosering te verlagen wanneer het magnesiumcitraat een laxenderd effect heeft.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Ondersteunt de energieproductie
 • Bevordert de botgezondheid
 • Hoog opneembare bron van magnesium

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement: dagelijks 2.5g magnesiumcitraat consumeren (wat ongeveer 400mg magnesium oplevert). Wordt het best ingenomen met de gewenste hoeveel water of vruchtensap.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (klein) bevat 2.5g. (niet bijgevoegd)

Ingrediënten

Dit product bestaat voor 100% uit Magnesiumcitraat, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

100% Magnesiumcitraat

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Magnesiumcitraat

Selecteer afbeelding

Magnesiumcitraat

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top