Levertraan

Draagt bij aan de normale functie van het hart

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Sale | Tot 50% korting - Geen kortingscode vereist

Sale - Tot 50% korting - Geen kortingscode vereist

Tot 50% korting op een selectie aan producten. Niet gevonden wat je zocht? Check onze andere aanbieding hier

Aanbieding geldig tot en met 19/11/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU
Was: €7,59 €6,45 Bespaar: €1,14

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Levertraan is een goede bron van de Omega 3 vetzuren EPA en DHA. Deze essentiële vetzuren zijn gelinkt aan de gezondheid van bepaalde lichaamsfuncties, en verder is levertraan ook een goede bron van Vitamine D.

EPA (Eicosapentaeenzuur) en DHA (Docosahexaeenzuur) zijn allebei meervoudig onverzadigde vetzuren waarvan is bewezen dat ze goed zijn voor de gezondheid: ze spelen een rol in het verlagen van de bloeddruk en de cholesterol en verbeteren het immuunsysteem en de ontstekingsreacties. Verder vormen EPA en DHA ook de bouwstenen voor zenuwweefsel en hersencellen. Aangezien veel mensen niet genoeg essentiële vetzuren binnenkrijgen via hun voeding kan het belangrijk zijn om levertraan als voedingssupplement te nemen.

Zonlicht is een van de belangrijkste bronnen van Vitamine D. Veel mensen gebruiken levertraansupplementen in de winter, wanneer er minder zonlicht is, maar het is aangeraden om het hele jaar lang supplementen te nemen als je een tekort aan Vitamine D hebt. Onze levertraan bevat ook Vitamine A (goed voor de huid, haar en nagels) en Vitamine E (antioxidant).

Onze levertraan is afkomstig van visserijen in IJsland waardoor we ervoor kunnen zorgen dat we de hoogste kwaliteit in de puurste vorm kunnen leveren. Wij gebruiken ontgeurde olie.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Bron van EPA en DHA
  • Ondersteunt de hartgezondheid, gewrichten en immuunsysteem
  • Bevat ook vitamine A en D

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement: 1-2 maal daags een softgel bij de maaltijd nemen.

Dosering: 1-2 softgels

Doseringen per verpakking: 45-90

Ingrediënten

Levertraan, DL-alpha-Tocopherol (Vitamine E), Vitamine A (Palmitinezuur), Vitamine D3 (Cholecalciferol), Softgel (Gelatine, Glycerine & water).

Voedingsinformatie

Dosering per 1 softgel:
Levertraan: 1000mg
Eicosapentaeenzuur (EPA): 70mg
DHA: 80mg
Vitamine A: 800mcg
Vitamine D: 5mcg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Levertraan

Selecteer afbeelding

Levertraan
Back to top