• Gluten Free

    Gluten Free

L Leucine

essentieel aminozuur

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Ontvang €6 tot €43 korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Ontvang tot wel €40+ korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Spendeer €20-40 en ontvang €6 korting
Spendeer €40-60 en ontvang €12 korting
Spendeer €60-80 en ontvang €19 korting
Spendeer €80-100 en ontvang €27,50 korting
Spendeer €120+ en ontvang €43 korting

De aanbieding is geldig tot en met 25/03/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelilng met een maximum korting van €75. 

SHOP NU
€10,99

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

L Leucine is een essentieel aminozuur dat wordt afgebroken in de vetstructuren. Een essentieel aminozuur kan niet aangemaakt worden in het menselijk lichaam, daarom moet het opgenomen worden via voeding zoals noten, bruine rijst en volkoren brood producten of supplementen. In totaal is L Leucine ongeveer 8% van de totale aminozuren van jouw lichaam's eiwitstructuren. Het is dus ook meteen het 4e meest voorkomende aminozuur in je spieren.

Als een van de drie essentiële BCAAs is L Leucine essentieel voor jouw gezondheid. De voornaamste functies van L Leucine zijn:

Helpt spierweefsel behouden.

Voorziet het lichaam van energie tijdens inspanning.

Behoudt het glycogeen in de spieren (glucose dat in de spieren is opgeslagen).

Behoudt de stikstofbalans.

Vergroot de mentale helderheid tijdens intense lichamelijke oefening.

In het kort: de effecten van het supplementeren met L Leucine zijn enorm. Het is de sterkste onder de BCAA's en staat ook bekend als "beperkende factor". Dit houdt in dat je genoeg L-Leucine in verhouding tot andere aminozuren in je lichaam moet hebben om volledig gebruik van de voedingsstoffen te kunnen maken.

Als er niet genoeg Leucine in het dieet zit kan je lichaam niet volledig gebruik maken van de eiwitten die je binnenkrijgt, hoeveel dat er ook zijn, wat zonde zou zijn van je investering in eten en supplementen van hoge kwaliteit.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Helpt weefsel behouden
  • Voorziet het lichaam van energie
  • Kan de concentratie verbeteren

Aanbevolen gebruik

Aanbevolen gebruik: 2-3g tweemaal daags als voedingssupplement consumeren. Voor het beste resultaatAs a dietary supplement we recommend consuming 2 - 3g twice daily. For optimal results take 45 minutes before your workout and also post workout. One serving should be sufficient on non-training days.

Voeg 1 volle kleine MP maatschep (2g) toe aan de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap en onmiddelijk consumeren. Best geconsumeerd op een nuchtere maag.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (klein) bevat 1.5g.

Ingrediënten

Dit product is 100% L Leucine, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

100% L Leucine

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

L Leucine

Selecteer afbeelding

L Leucine

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top