• Vegetarisch

    Vegetarisch

  • Veganistisch

    Veganistisch

L Glutamine

Semi-essentieel aminozuur

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid
30% korting op je bestelling! - Kortingscode: 30KORTING

30% korting op je bestelling! - Kortingscode: 30KORTING

30% korting op je volledige bestelling! - Kortingscode: 30KORTING

Deze aanbieding is beperkte tijd geldig. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU
€15,49

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat is L-Glutamine?

L-Glutamine is één van 20 aminozuren die onmisbaar zijn voor het functioneren van de spieren in het lichaam. Aminozuren zijn de bouwstenen van de proteïnen. Glutamine zit vooral in vlees en vis en in geringe mate in groenten en peulvruchten.

De voordelen van L-Glutamine

Glutamine is een semi-essentieel aminozuur; ons lichaam maakt het in kleine hoeveelheden aan en haalt het aminozuur vooral uit voeding. L-Glutamine supplementen kunnen hier een handje bij helpen. De tabletten zijn makkelijk te slikken en leveren snel de essentiële aminozuren.

Voor wie is L-Glutamine geschikt?

L-Glutamine is geschikt voor iedereen die zich richt op een lange termijn trainingsplan, waarbij de juiste balans aminozuren absoluut essentieel is. Het lichaam heeft de juiste voedingsstoffen nodig om goed te kunnen presteren en ontwikkelen. Deze stoffen kunnen afkomstig zijn uit zowel voeding als supplementen en zijn hard nodig voor verschillende taken in ons lichaam.

L-Glutamine is geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Hoe neem je L-Glutamine?

Als voedingssupplement adviseren we 3 tabletten, 1 tot 2 keer per dag. Hoewel je L-Glutamine gedurende de hele dag kunt nemen, behaal je het beste resultaat door ’s ochtends, voor en na je workout en voor het slapen gaan een tablet te nemen. Mix L-Glutamine met water of meng het door je favoriete sap of pre-workout shake.

N.B. De etikettering van dit product is in het Engels. Afzonderlijke producten kunnen ook etiketten hebben in het Frans, Italiaans, Duits, Zweeds, Deens en Fins.

Belangrijkste voordelen

  • Semi-essentieel aminozuur
  • Belangrijke bouwsteen voor nieuwe eiwitten
  • Zeer populair onder tal van atleten

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement, één- tot 2maal daags 3 tabletten innemen. Voor het beste resultaat innemen bij het ontbijt, de lunch en één uur voor het slapengaan.

Dosering per portie: 3 tabletten

Doseringen per verpakking: 83 (op basis van 250 tabletten)

Ingrediënten

L Glutamine, Microkristallijne cellulose, Di Calciumfosfaat, Magnesiumstearaat.

Bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel & lactose. Zonder toegevoegd zout (natriumchloride) of suiker. GGO vrij.

Voedingsinformatie

Dosering per 3 tabletten:
Glutamine: 5g (5000mg)

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

L Glutamine

Selecteer afbeelding

L Glutamine
Back to top