• Vegetarisch

    Vegetarisch

  • Veganistisch

    Veganistisch

Glucosamine HCL

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

35% op alle immuniteitsboosters! - Kortingscode: IMMUUN

35% korting op alle immuniteitsboosters! - Kortingscode: IMMUUN

Last van een winterdipje? Het is tijd om de winter van je af te schudden en om volop voor de lente te gaan! Help jezelf met ons ruime assortiment immuniteitsboosters.

Aanbieding geldig tot en met 2/03/2017 of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

Shop Nu

Was: €13,49 €9,44 Bespaar: €4,05

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Glucosamine HCL levert 40% meer Glucosamine dan normale Glucosamine Sulfaat.

Glucosamine is een natuurlijk voorkomende voedingsstof waarvan bewezen is dat het bijdraagt aan het behoud van gezonde gewrichten. Glucosamine is een belangrijk onderdeel van kraakbeen. Kraakbeen absorbeert impact en vormt een buffer rond onze gewrichten, zonder kraakbeen zou elke beweging zeer pijnlijk zijn. Kraakbeen is bijzonder gevoelig voor slijtage, en kan na verloop van tijd verslechteren wat resulteert in pijnlijke en stijve gewrichten. Onderzoek suggereert dat glucosamine kan helpen bij het herstel van beschadigd bindweefsel zoals kraakbeen, en zelfs dit soort weefsel kan regenereren.

Het wordt gesuggereerd dat Glucosamine zelfs de weerstand van het kraakbeen kan verbeteren door de hoeveelheid water en voedingsstoffen in de gwerichten te verhogen. Sommige studies wijzen erop dat glucosamine het kraakbeen opnieuw kan opbouwen wanneer beschadiging optreed, waardoor de gewrichtsfunctie en mobiliteit kan verbeteren.

De kracht van glucosamine is vooral belangrijk bij personen die actief zijn en regelmatig sporten, aangezien zij vatbaarder zijn voor vroegtijdige slijtage van de gewrichten.

Het wordt zelfs gesuggereerd dat Glucosamine een goed effect kan hebben op gewrichtspijn die door osteoarthritis wordt veroorzaakt.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Kan de gewrichtsgezondheid verbeteren
  • Vermindert gewrichtspijn
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement. 1-2 tabletten per dag, het liefst bij de maaltijd innemen.

Dosering: 1-2 tabletten

Doseringen per verpakking van 120 tabletten: 60-120
Doseringen per verpakking van 360 tabletten: 180-360

Ingrediënten

Glucosamine Hydrochloride, Microkristallijne Cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide, Titanium(IV)oxide, Glycerine.

Glucosamine HCL is niet afkomstig van schelpdieren en is dus geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 

Voedingsinformatie

Hoeveelheid per dosering van 1 tablet:
Glucosmaine HCL: 1000 mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Glucosamine HCL

Selecteer afbeelding

Glucosamine HCL