• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisch

    Vegetarisch

Essential Wei-eiwit 60

Ontvang 25% korting op je volledige bestelling! - Kortingscode: 25KORTING

25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: 25KORTING

Myprotein deelt geen gegevens met derden. De aanbieding is geldig tot en met 24/05/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Maximum korting van €75 per bestelling, met slechts 1 kortingscode per bestelling. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

€10,77
Niet op voorraad

Productoverzicht

Essential Whey 60 is een zeer goede vorm van whey proteïne concentraat, die koud gefilterd is om een eiwitgehalte van 60% op te leveren. In vergelijking met andere producten met een hoger eiwitgehalte zoals Impact Whey Isolate en Impact Whey Protein levert Essential Whey 60 een meer gebalanceerde verhouding tussen eiwitten en koolhydraten. Dit product mengt goed, smaakt lekker, en is goede waar voor je geld. Wij garandered dat je niet dezelfde (hoge!) kwaliteit eiwitten voor een lagere prijs in Europa kunt vinden*!

Onze Essential Whey 60 levert meer dan 18g eiwit per 30g en heeft een zeer laag vetgehalte, terwijl het koolhydraatgehalte het een ideale optie maakt voor mensen die willen bulken en droge spiermassa willen aankomen. Whey eiwitconcentraat heeft de hoogste biologische waarde van alle eiwitten, waardoor je lichaam goed gebruik kan maken van de geconsumeerde eiwitten voor het opbouwen van droge spiermassa, het herstel en de botgezondheid. Whey proteïne bevat ook hoge concentraties van zowel essentiële als niet-essentiële aminozuren die de ontwikkeling en groei van nieuwe en bestaande lichaamsweefsels ondersteunen.

Dit hoog kwalitatieve whey eiwitconcentraat is speciaal geproduceerd op een manier die evoor zorgt dat er geen denaturering optreedt tijdens het productieproces, zodat je het best mogelijke effect van de aminozuren kunt krijgen. Verder bevat het geen genetisch gemodificeerde organismen en de koeien die de melk leveren krijgen geen groeibevorderaars. Essential Whey 60 bestaat voor 100% uit whey eiwitconcentraat en bevat geen andere ingrediënten.

De traceerbaarheid speelt een sleutelrol in ons kwaliteitsbewakingproces, en om dit te bewerkstelligen werken wij direct samen met 's werelds toonaangevende whey producenten om ervoor te zorgen dat we een complete kennis over, en vertrouwen in, onze production van whey-eiwit hebben.

Het aminozuurprofiel kan onderaan de pagina worden teruggevonden onder ‘Certificates’.

*Gebruik aub onze ‘Online Price Matcher’ als je hetzelfde product elders goedkoper vindt.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • 60% eiwitgehalte
  • Gebalanceerde verhouding eiwitten en koolhydraten
  • Ideaal voor het opbouwen en herstellen van droge spiermassa
  • Uitstekend aminozuurprofiel
  • Gezonde manier om te bulken

Aanbevolen gebruik

Schenk 150-250ml water in onze shaker (hoe minder vloeistof hoe dikker shake). Voeg vervolgens één volle MP maatschep (groot) toe (30g), shaken en consumeren. 2-3maal daags, of naar behoefte, consumeren.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (groot) bevat 30g. (niet bijgevoegd)

Ingrediënten

Ongedenatureerd whey-eiwitconcentraat*, Cacaopoeder (alleen bij de smaak: 'Chocolate'), Smaakstof (Bij alle versies behalve naturel), Zoetstof (Sucralose® [Bij alle versies behalve naturel]), Kleurstof (Bietenrood [alleen bij de smaak: 'Strawberry']). *Afkomstig van melk

Voedingsinformatie

Per 30g:

Energie: 123 kcal
Energie: 514 KJ
Eiwit: 18.2g
Koolhydraten: 9g
Vet: 1.1g

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Essential Wei-eiwit 60

Selecteer afbeelding

Essential Wei-eiwit 60