• Vegetarisch

    Vegetarisch

ElectroFuel

Verfrissende elektrolyt Drank met Toegevoegd kokoswater Poeder

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

30% korting op alle items behalve kleding! - Kortingscode: 30KORTING

Deze aanbieding is geldig tot en met 18/01/2018 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.
SHOP NU
€13,99

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Waarom hebben we ElectroFuel ontworpen?

Trainen voor een langere tijd leidt tot de uitputting van spierglycogeen en verminderde elektrolyten niveaus. Dit zal weerspiegelen in lagere energie-niveaus, en uiteindelijk een afname van de prestaties. Daarom is ElectroFuel ontworpen om een mix van koolhydraten, elektrolyten en kokoswater poeder op te nemen, in een aanbod van heerlijke natuurlijke aroma's.

Hoe hebben we ElectroFuel ontworpen?

ElectroFuel werd ontworpen om zo goed mogelijk te hydrateren en energie te geven aan het lichaam. Meervoudige koolhydraten werden gebruikt om een optimale opname van koolhydraten te waarborgen. Een elektrolyt mengsel werd toegevoegd om de verloren zouten uit zweet te vervangen.

Belangrijkste voordelen

ElectroFuel biedt 45 g koolhydraten per portie. Met elektrolyten afkomstig van natrium, kalium en magnesium, is het ontworpen om net zo goed mogelijk te werken als ondersteuning van je prestaties. Met een natuurlijke bron van mineralen uit de opname van kokoswater poeder, kun je er zeker van zijn dat ElectroFuel zal helpen om het meeste uit je lichaam te krijgen. Beschikbaar in verschillende heerlijke verfrissende natuurlijke aroma's, is ElectroFuel perfect om te drinken om gehydrateerd te blijven.

Is dit product voor mij?

ElectroFuel is geschikt voor iedereen bezig met intensieve training. Om Elektrolyten te vervangen en te zorgen voor een snelle afgave van energie, is ElectroFuel geschikt voor een breed scala van sporters en disciplines.

Belangrijkste voordelen

  • Meervoudig vervoerbare koolhydraten
  • Toegevoegd kokoswater poeder
  • Heerlijke aanbod van natuurlijke aroma's

Aanbevolen gebruik

Mix 50g (1 ¾ scoops) met 500 ml water en consumeren voor en / of tijdens het sporten.

Bewaar op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht. Dit product is bedoeld naast een actieve levensstijl en een evenwichtige voeding te gebruiken. Geschikt voor vegetariërs.

 

Ingrediënten

Allergenen:.. Kan melk, ei en soja Gemaakt in een fabriek waar ook noten en pinda's worden behandeld

Lemon&Lime Smaak : maltodextrine (73,6%), Fructose (16%), Kokos Water Poeder (6.4 %), aroma, natriumchloride, zuurteregelaars (natriumcitraat, kaliumchloride), Magnesium Citraat.

Summer Fruits Smaak : maltodextrine (73,6%), Fructose (16%), Kokos Water Poeder (6,4% ), Aroma (bietensap Poeder, zoetstof:. Sucralose), natriumchloride, zuurteregelaars (natriumcitraat, kaliumchloride), Magnesium Citraat

Guava Smaak : maltodextrine (73,6%), Fructose (16%), Kokos Water Poeder (6,4%) , Aroma (bietensap Poeder, zoetstof: sucralose)., natriumchloride, zuurteregelaars (natriumcitraat, kaliumchloride), Magnesium Citraat

Voedingsinformatie

"

Portie Grootte - 1 ¾ Scoops (50g)

doses per verpakking - 20 (1 kg), 50 (2,5 kg), 100 (5kg)

Voedingswaarde Informatie                                                                        
      Per 100g     Per portie   
Energie     1512 kJ / 360 kcal     756 kJ / 180 kcal   
Vet     0 g     0 g   
      waarvan verzadigd     0 g     0 g   
Koolhydraten     90 g     45 g   
      waarvan suikers     30 g     15 g   
Proteine     0 g     0 g   
Zout     0,61 g     0,31 g   

 

Voedingswaarde informatie is hetzelfde in alle smaken. "

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

ElectroFuel

Selecteer afbeelding

ElectroFuel

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top