• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Creatine Monohydraat

Nieuwe smaken - Peach Mango, Sour Raspberry en Cherry Limeade

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid
Sale | Tot 50% korting - Geen kortingscode vereist

Sale | Tot 50% korting - Geen kortingscode vereist

Sale - Tot 50% korting - Geen kortingscode vereist

Sla je slag in de sale!

Aanbieding geldig tot en met 24/09/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU
Was: €6,99 €5,59 Bespaar: €1,40

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Waarom hebben we Creatine monohydraat ontworpen?

Creatine monohydraat is een van de meest onderzochte vormen van creatine in de wereld en is grondig getest en ethisch bewezen in verschillende prestatiestudies waaronder zowel elite en recreatieve individuen. Creatine is ideaal voor een breed scala van mannelijke en vrouwelijke atleten, van bodybuilders tot sprinters. Dit product is volkomen veilig en is wetenschappelijk bewezen om fysieke prestaties in opeenvolgende intervallen op korte termijn, onder een hoge trainingsintensiteit te kunnen verhogen. Dit maakt het perfect voor zij die sporten beoefenen zoals powerlifting, sprinten of rugby. Creatine monohydraat is verkrijgbaar in een scala aan heerlijke smaken waaronder de nieuwste toevoegingen van Peach Mango, Cherry Limeade en Sour Red Raspberry.

Voor wie is Creatine geschikt?

Creatine is geschikt voor iedereen actief in langdurige of hoge intensiteit training, die zijn fysieke prestaties wil verbeteren. Voedingsbronnen van creatine omvatten verschillende vlees- en vissoorten en verstrekken ongeveer 3-7 g per kg. Echter, het consumeren van grote hoeveelheden (kg's) van dergelijke voedingsmiddelen kan je eiwitinname teveel verhogen, en daarbij ook je lichaamsvet. Daarom is het gebruik van creatine monohydraat in pil, poeder of capsule vorm praktischer en effectiever.

Wanneer moet ik Creatine gebruiken?

We raden aan om 5g Creatine te consumeren onmiddellijk vóór of na je workout met een wei-eiwit en koolhydraten mix om de opname door spieren te maximaliseren. Als alternatief kan het worden gemengd met water, melk of sap en geconsumeerd onmiddelijk na het mengen.

De 5 dagen oplaadfase - Nieuwe gebruikers van creatine wordt aangeraden om eerst een laad-fase te volgen om de maximale voordelen te behalen. Aanvulling van 5g (1 lepel) vier keer per dag op gezette tijden wordt aangeraden om je spieren met creatine te verzadigen alvorens te beginnen met het standaard 5g per dag aanbevolen gebruik.

Informatie over de verpakking.

De voedingskeuzes van al onze klanten zijn zeer belangrijk voor ons. Hoewel dit product wordt vervaardigd met behulp van ingrediënten en technische hulpstoffen die geschikt zijn voor een veganistisch dieet, houd je er best rekening mee dat zuivel poeders ook worden gebruikt binnen dezelfde productiefaciliteit en kruisbesmetting kan optreden bij zeer kleine niveaus. Dit is een positie ondersteund door de Vegan Society.

Houd er rekening mee dat de etikettering van dit product wordt geleverd in het Engels als een minimum. Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins kunnen ook aanwezig op een product per product basis.

Belangrijkste voordelen

 • Ideaal voor krachtsporten
 • Kan gemakkelijk worden gemengd in water
 • Kan helpen bij het verbeteren van kracht
 • Grade A ranking op LabDoor

Aanbevolen gebruik

Voeg 5g toe aan water, schudden en consumeren. Met 1-2 maal daags bij voorkeur direct voor en na het sporten. Neem 1 week pauze na 8 weken van voortgezet gebruik en begin de cyclus opnieuw.

Opmerking: We adviseren dat alle porties zijn gemeten met behulp van een nauwkeurige weegschaal. We doen ons best om een nauwkeurige gelijkwaardige maatinstrument te bieden met het gebruik van onze Myprotein scoops, toch dit zijn slechts schattingen en geen vervanging voor het gebruik van een gestandaardiseerde meetinstrument.

WAARSCHUWING: Bevat E129 wat een negatief effect kan hebben op de activiteit en aandacht van kinderen. Niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis gebruiken. Dit product is een voedingssupplement en wordt daarom beter niet gebruikt als een vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Bewaren in een koele en droge plaats, buiten het bereik van jonge kinderen.

Ingrediënten

Creatine Monoydraat, Natuurlijke Smaak, Zoetstoffen (Sucralose, Acesulfaam-K), Kleurstoffen: Berry Blast(Citroenzuur, Bietenrood, Anthocyaan), Tropical (Caroteen), Blauwe Framboos (E133), Druif (E129, E133), Citroen en Limoen (E110, E133), Watermeloen (E129), Sinaasappel (E110), Frambooslimonade (E129, E133), Zure Appel (E110, E133).

Voedingsinformatie

Dosering per portie: 5g Creatine Monohydraat

Deze voedingswaarde is gebaseerd op de naturel versie (zonder toegevoegde smaakstoffen). Wanneer je voor een versie met smaak kiest kan de creatine monohydraat inhoud licht afwijken.

Klantenrecensies

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, resultaten kunnen per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Overzicht

5.0

5.0

(3 Recensies)

 • 5    3
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sorteer op

Creatine

Algemeen:

5

Mengbaarheid:

5

Smaak:

5

Effectiviteit:

5

Neem dagelijks een scoop van 5 gram samen met mijn preworkout, makkelijk oplosbaar met water en geen smaak. Creatine verbetert de prestaties van mijn spieren tijdens sterke kortdurende krachtsinspanningen, met veel herhalingen en relatief weinig herstel.

Gaat goed samen met:

Mypre

Tue May 30 09:28:23 BST 2017 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Gewoon goed

Algemeen:

5

Mengbaarheid:

5

Smaak:

5

Effectiviteit:

5

Er is vaak discussie als je Creatine nu moet cyclen of niet, zelf gebruik ik het gewoon het hele jaar door. Enkel als mijn zak plots blijkt leeg te zijn, dan pas heb ik een creatine pauze :) Ik neem zelf altijd de naturel smaak en gooi het bij m'n BCAA's voor de training en bij m'n Whey erna. Op dagen dat ik niet train neem ik het 's morgens en dan gooi ik gewoon 2 schepjes poeder in m'n mond en spoel het weg met water. Hier heb ik geen last van en het gaat perfect. Kort gezegd, dit product doet gewoon wat het moet en dat is ook voornamelijk vocht behouden in de spieren zodat ze voller lijken. Als je scherp wil staan tijdens de cut dan is creatine wel af te raden.

Gaat goed samen met:

BCAA, Whey, water

Wed May 03 10:16:53 BST 2017 Op #1 Beste recensieschrijver

Had je iets aan deze beoordeling?

Heel goed

Algemeen:

5

Mengbaarheid:

4

Smaak:

4

Effectiviteit:

5

Doet wat het moet! Het is een creatine met goede kwaliteit! Er zit bijna geen smaak in (zoals het moet) en mengt goed. Mengt wel niet goed in een gewoon glas water.

Gaat goed samen met:

Proteïne shake, sinaasappelsap, smoothie.

Fri Mar 31 13:36:28 BST 2017 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Creatine Monohydraat

Selecteer afbeelding

Creatine Monohydraat
Back to top