• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Creatine Gluconaat

Snel geleverde creatine

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid
30% korting op je bestelling! + 5% extra bij aankoop van een bundel! - Code: 5MILJOEN

30% korting op je bestelling! + 5% extra bij aankoop van een bundel! - Code: 5MILJOEN

30% korting op je bestelling + 5% extra! - Kortingscode: 5MILJOEN

Bedankt om deel uit te maken van de fitste familie!!
Geniet van 30% korting op je bestelling en 5% extra bij aankoop van een bundel!

En, o ja, deze week krijg je 5x zoveel bonuspunten!

Deze aanbieding is geldig tot en met 24/08/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. De maximale korting bedraagt €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. Bekijk de website voor de algemene voorwaarden.

SHOP NU
€11,99

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Creatine gluconaat is een creatine molecuul dat aan een glucosemolecuul is gebonden. Wanneer deze twee moleculen gecombineerd worden, levert dat een vorm van creatine op die op een vergelijkbare manier als glucose opgenomen wordt. Dit houdt in dat een grote hoeveelheid creatine bij de spieren aankomt, waardoor de normale voordelen van creatine verhoogd worden.

Verschillende studies suggereren dat creatine het best ingenomen kan worden in combinatie met een snel koolhydraat om de creatine naar de spiercellen te brengen. Bij creatine gluconaat zorgen de glucose moleculen ervoor dat creatine beter opgenomen wordt door de spieren. Wanneer creatine wordt geabsorbeerd, wordt het gesplitst in creatine en suiker. Dit zorgt ervoor dat creatine en andere voedingsstoffen direct bij de spieren aankomen. Het behoudt alle eigenschappen en alle voordelen verbonden aan andere vormen van creatine, maar dan met een betere absorptie snelheid.

Creatine helpt het lichaam grotere hoeveelheden ATP te produceren, een stof die vereist is voor de effectieve samentrekking van de spieren. Grotere hoeveelheden ATP kunnen ervoor zorgen dat er een verbetering in kracht en uithoudingsvermogen plaatsvindt.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Creatine molecuul verbonden aan een glucose molecul
 • Bevorderde absorptie van creatine
 • Kan de ATP productie in de spieren verhogen

Aanbevolen gebruik

Voege anderhalve MP maatschep (klein) (5g) toe aan water, shaken en consumeren. 1-2maal daags innemen, het liefst direct voor en direct na het sporten. Na 8 weken continu gebruik één stopweek inlassen alvorens opnieuw te beginnen.

Ingrediënten

Dit product bestaat voor 100% uit creatine gluconaat, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

100% Creatine gluconaat

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Creatine Gluconaat

Selecteer afbeelding

Creatine Gluconaat
Back to top