• Vegetarisch

    Vegetarisch

Creatine AKG

Creatine Alpha-ketoglutaraat

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Ontvang 15% extra korting bovenop de sale! - 15EXTRANL

Sale tot 60% + 15% extra korting met de kortingscode - 15EXTRANL

De aanbieding is geldig tot en met 27/04/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. Minimale besteding voor korting bedraagt €10.
Shop nu
Was: €12,49 €10,12 Bespaar: €2,37

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat is Creatine AKG?

Creatine AKG is een innovatieve nieuwe toevoeging aan onze toonaangevende Creatine assortiment. Het biedt alle voordelen van standaard creatine monohydraat en nog veel meer, creatine AKG bestaat uit Creatine moleculen gebonden aan Alpha-Ketoglutarate (AKG).

Creatine is uitgebreid bestudeerd vanwege de toepassing op krachtsporten en blijft een basis supplement onder bodybuilders en atleten. Een portie Creatine AKG zal zorgen voor meer dan 3 g creatine, die de fysieke prestaties bij korte, explosieve interval training verbeteren.

Alfa-ketoglutaraat is vooral bekend vanwege de toepassing in preworkout supplementen en stikstofmonoxide boosters, wanneer het is gebonden aan het aminozuur arginine. AKG is een tussenproduct van de Krebs Cyclus, een complex proces betrokken bij de energieproductie van het lichaam.

Hoe moet je Creatine AKG nemen

Creatine AKG is de ideale aanvulling als je regelmatig doe aan hoge intensiteits training, en wil profiteren van de voordelen van dit supplement voeg twee kleine schepjes (7 g) toe aan 300ml water of vruchtensap per dag.

Belangrijkste voordelen

  • Creatine verhoogt de fysieke prestaties van hoge intensiteit training
  • AKG is betrokken bij het energie productie process in het lichaam
  • Ideaal voor krachtsporten

Aanbevolen gebruik

Om van de voordelen van dit product te profiteren raden wij aan 2 kleine schepjes (7 g) met 300 ml water of sap toe te voegen in een Myprotein shaker voor, tijdens en / of na het sporten te nemen.

Niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Dit product is een voedingssupplement en moet daarom niet worden gebruikt als een substituut voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Bewaren in een koele droge plaats, buiten het bereik van jonge kinderen.

Ingrediënten

Creatine Alpha-ketoglutaraat poeder (100%) (creatine monohydraat, alfa-ketoglutaraat zuur).

Allergeneninformatie:. Kan soja, melk en eieren bevatten

Voedingsinformatie

"

Portie Grootte - 2 kleine schepjes (7 g)

doses per verpakking - 35 (250 g)

Typische voedingswaarden
      Per portie
Creatine   3,3 g

"

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Creatine AKG

Selecteer afbeelding

Creatine AKG

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top