• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisch

    Vegetarisch

Creapump

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

30% korting op alle items behalve bundels! - Kortingscode: 30KORTING

Ontvang tot 50% korting op de beste bundels voor elk doel!

30% korting op alle andere producten! - Kortingscode: 30KORTING

Deze aanbieding is geldig tot en met 17/01/2018 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU
€16,49

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Creapump® is de ideale pre-workout formule voor mensen die veel energie willen opdoen en hun trainer naar een hoger niveau willen tillen. Door de combinatie van koolhydraten, creatine en aminozuren zul je merken dat je harder en langer kunt trainer met ongeëvenaarde vooruitgangen en vasculariteit. De mix van dextrose en Palatinose® koolhydraten is special ontworpen om de absorptive van de aminozuren citrulline malaat en taurine. Je zult je goed voelen en er goed uitzien. Bovendien zullen ook een verbeterd uithoudingsvermogen en mentale focus duidelijk zijn.

De toevoeging van Creapure®, de puurste vorm van creatine monohydraat beschikbaar, bevordert optimale spierkracht waardoor je je extra kunt inzetten bij de training.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Boost de energieniveaus voor de workout
  • Verhoogde 'vasculariteit'
  • Bevordert optimale krachtoutput

Aanbevolen gebruik

Creatine helpt de prestatie en de hoeveelheid explosieve kracht†, en koolhydraten ondersteunen de spierherstel‡, dus om te profiteren van de maximale voordelen van dit product wordt het aangeraden om 1 grote scoop (30g) voor of na de training in een Myprotein Shaker te mixen met 150-250ml water. †Creatine vergroot de fysieke prestatie in een opeenvolgende korte uitbarstingen op een hoge intensiteit. Het voordeel is verkrijgbaar als je dagelijks 3g Creatine inneemt. ‡Er wordt aangeraden om 4g koolhydraten per kg lichaamsgewicht te nuttigen binnen de eerste 4 tot 6 uur na de training.

Bewaar op een koele, droge plaats buiten bereik van direct zonlicht. Dit product is ter ondersteuning van een actieve levensstijl en een gebalanceerd dieet. Daarnaast ook geschikt voor vegetariërs.

Ingrediënten

Koolhydraatmix (Dextrose, Palatinose™ [Isomaltulose]), Creapure® (Creatine Monohydrate), Citrulline Malaat, Arginine Alpha-Ketogluterate, Smaakstof (bij alle versies behalve naturel), Taurine, Citroenzuur (alleen bij de smaak: tropical), Zoetstof (Sucralose® [bij alle versies behalve naturel]), Kleurstof (Curcumine [alleen bij de smaak: tropical]).

Voedingsinformatie

Elke portie van 30g bevat gemiddeld:
Energie: 343.1kJ
Energie: 82.0Kcal
Eiwit 0.0g
Koolhydraten 20.5g
Vet 0.0g

Actieve ingrediënten per 30g:
Koolhydratenmix 20.5g
Creapure® 5g
Pumpmix (Citrulline Malaat & Arginine Alpha-Ketoglutarate) 4g
Taurine 600mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Creapump

Selecteer afbeelding

Creapump

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top