• Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

 • Gluten Free

  Gluten Free

Cafeïne Sticks

200mg cafeïne Sticks

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

25% korting buiten de Mydeals - Kortingscode 25KORTING

25% korting op alle producten buiten de mydeals - Kortingscode: 25KORTING

Deze aanbieding is geldig tot en met 22/01/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting is €75.


SHOP NU
Was: €12,99 €11,76 Bespaar: €1,23

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Myprotein cafeïne sticks bevatten 200 mg cafeïne per stuk en kunnen worden gebruikt voor een verschillende gelegenheden, gedurende de dag.

Deze cafeïne sticks zal helpen om je alertheid te verhogen en de concentratie te verbeteren , zodat je in topvorm blijft gedurende de dag, of het nu op kantoor of op het trainingsveld is.

Het zal bijdragen aan een toename van het uithoudingsvermogen, wij raden aan deze cafeïne sticks te gebruiken voor het lopen of fietsen om ervoor te zorgen je het meeste uit je lichaam en trainingsschema haalt.

Ongelooflijk handig, giet simpelweg het poeder in je drank naar keuze. Om je eigen pre-workout te maken, meng met onze BCAA, Citrulline Malate en Beta Alanine.

Belangrijkste voordelen

 • 200 mg cafeïne per stok
 • zal helpen om je concentratie te verhogen
 • Zal cardio prestaties verhogen

Aanbevolen gebruik

Scheuren het zakje open en giet het poeder in je drank naar keuze. Neem niet meer dan twee sachets. Als twee zakjes worden verbruikt moeten ze worden verspreid over de dag, niet op hetzelfde tijdstip.

Waarschuwing: bevat cafeïne (200 mg per portie / 400mg per max dagelijkse inname). Niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en personen die gevoelig zijn voor cafeïne. Neem niet meer dan de maximale dagelijkse inname.

Bewaar ongeopende zakjes in een koele, droge plaats, weg van direct zonlicht. De inhoud moet worden geconsumeerd direct na openen.

Ingrediënten

Vulstof (maltodextrine), cafeïne Vochtvrij (20%).

Voedingsinformatie

"

Portie Grootte - 1 zakje (1g), tot 2 keer per dag (2 g)

Voedingswaarde Informatie
  Per sachet (1g) Per max dagelijkse inname (2g)
Caffeine 200mg 400mg

Waarschuwing: bevat cafeïne (200 mg per portie / 400mg per max dagelijkse inname). Niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en personen die gevoelig zijn voor cafeïne. Neem niet meer dan de maximale dagelijkse inname. Als twee sachets worden geconsumeerd moeten ze worden verspreid over de dag, niet opgenomen tegelijkertijd.

"

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Cafeïne Sticks

Selecteer afbeelding

Cafeïne Sticks

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top