• Veganistisch

    Veganistisch

  • Vegetarisch

    Vegetarisch

Cafeïne Pro

200 mg

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

35% op alle immuniteitsboosters! - Kortingscode: IMMUUN

35% korting op alle immuniteitsboosters! - Kortingscode: IMMUUN

Last van een winterdipje? Het is tijd om de winter van je af te schudden en om volop voor de lente te gaan! Help jezelf met ons ruime assortiment immuniteitsboosters.

Aanbieding geldig tot en met 2/03/2017 of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

Shop Nu

Was: €5,99 €4,49 Bespaar: €1,50

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Cafeïne Pro is een goedkope en handige manier om de alertheid te herstellen en energie op te doen wanneer de vermoeidheid toeslaat. Onze Caffeïne Pro kan ook gebruikt worden als een boost vóór de workout.

Caffeïne heeft een krachtige stimulerende werking, en kan de alertheid en energieniveaus verhogen. Caffeïne kan helpen vermoeidheid tegengaan, helderheid, focus en coördinatie verhogen, en fysieke vermoeidheid verminderen, waardoor het zeer geschikt is voor gewichtsheffers. Gematigd gebruik is aangeraden aangezien overmatig gebruik ongunstige bijwerkingen kan hebben.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Kan energie verhogen
  • Kan de gemoedstoestand verbeteren
  • Helpt tegen vermoeidheid

Aanbevolen gebruik

1-2 maal daags 1 tablet innemen indien nodig. Voor gebruikers die gevoelig voor, of niet gewend, zijn aan cafeïne wordt het aanbevolen te beginnen met een half tablet. Niet meer dan 1 tablet per uur of meer dan 2 tabletten per 24 uur innemen.

Portie: 1 Tablet

Doseringen per container: 100 -200

Waarschuwing: Cafeïne heeft een krachtige stimulerende werking. Niet geschikt voor mensen jonger dan 18 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, mensen met hypertensie (hoge bloeddruk), mensen die lijden aan hart- en vaatziekten, of mensen die slaapproblemen hebben.

Ingrediënten

Vulstoffen (calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose), cafeïne, anti klontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol).

Allergenen:

Gemaakt in een fabriek waar ook melk, soja, ei, gluten en producten daarvan worden verwerkt.

Voedingsinformatie

Dosering per 1 tablet:
Cafeïne Anhydrous: 200 mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Cafeïne Pro

Selecteer afbeelding

Cafeïne Pro