toegevoegd

Onze excuses, er lijkt een fout te zijn opgetreden. Probeer het opnieuw.

Hoeveelheid:

Totaal: ( items in je winkelwagentje)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Aanbieding

Biologisch cacaopoeder

  • Vegetarisch
  • Veganistisch
  • Biologisch
  • Glutenvrij
EUR

30% korting op dit product
bij besteding van €25
Code: 30@25

Ontvang 30% korting wanneer je €25 uitgeeft met de code: 30@25

Ontvang 15% korting wanneer je minder dan €25 uitgeeft!
Shop nu

Uitverkocht

  • Productinformatie

    Wat is biologisch cacaopoeder?

    Afkomstig uit de tropische klimaten in Zuid-Amerika, was de Theobroma Cacao boom heilig bij de Maya's en Azteken. Geproduceerd door biologische telers in Peru, bevatten cacao bonen een bron van mineralen. Geoogst als peulen, worden de rauwe bonen geselecteerd en gefermenteerd om hun aanvankelijke bitterheid te verminderen. Na het reinigen van de gedroogde bonen in natuurlijk water, worden ze geschild en uit elkaar gehaald en opgebroken in & ldquo; nibs & rdquo ;. Deze worden vermalen tot Cacao pasta. Het vet van de pasta uit het vaste deel en het residu word gedroogd en fijngemalen tot cacaopoeder. Biologisch cacaopoeder is biologisch gecertificeerd door de Soil Association onder de code GB-ORG-05.

    Wat zijn de voordelen?

    Biologisch Cacao Poeder is rijk aan vezels en bevat alle drie de macronutriënten: eiwitten, koolhydraten en vetten. Een 10 g dagelijkse hoeveelheid Biologisch Cacao Poeder is ook een bron van kalium, fosfor, magnesium, ijzer, koper en mangaan.

    Ijzer

    Ijzer draagt bij aan een normale cognitieve functie, de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine zuurstoftransport in het lichaam en vermindering van vermoeidheid .

    Magnesium

    Magnesium draagt bij aan een vermindering van vermoeidheid, elektrolytbalans en het normaal functioneren van het zenuwstelsel.

    Kalium

    Kalium draagt bij aan een normale spierfunctie, normaal functioneren van het zenuwstelsel en de handhaving van normale bloeddruk.

    Fosfor

    Fosfor draagt bij aan een normaal metabolisme, functie van celmembranen en draagt bij tot de instandhouding van normale tanden en botten.

    Koper

    Koper draagt bij tot de instandhouding van het normale bindweefsel en de normale functie van het immuunsysteem.

    Mangaan

    Mangaan draagt bij aan de normale vorming van bindweefsel.

    Belangrijkste voordelen
    • 100% Organische
    • Rijk aan vezels
    • Bron van mineralen
  • Aanbevolen gebruik

    Ons biologisch cacaopoeder zit vol goedheid. Probeer in plaats van je gebruikelijke chocoladepoeder in smoothies, desserts en koffie, of op zichzelf als een warm drankje.

    Op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht bewaren. Dit product is bedoeld om naast een actieve levensstijl en een evenwichtige voeding te gebruiken. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

  • Ingrediënten

    100% Organische Cacao Bonen

  • Voedingsinformatie

    Typische voedingswaarden

    Per 100g
    energie 1471 kJ / 353 kcal
    Vet 11 g
    waarvan verzadigd 6,8 g
    Koolhydraten 20 g
    waarvan suikers 2,5 g
    Vezels 32 g
    Eiwit 29 g
    Zout 0,10 g
    Kalium 1524 mg (RI * 76%)
    Calcium 128 mg (RI * 16%)
    Fosfor 734 mg (RI * 105%)
    Magnesium 499 mg (RI * 133%)
    Iron 13,9 mg (RI * 99%)
    Zink 6,8 mg (RI * 68%)
    Koper 3,8 mg (RI * 380%)
    Mangaan 3,8 mg (RI * 190%)
    Selenium 14,3 ug (RI * 26%)

    * Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Back to top