• Veganistisch

    Veganistisch

Beta Alanine

Vergroot spieruithoudingsvermogen

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Mystery Discount!! Tot 30% korting op je bestelling! - Kortingscode: GEHEIM

Mysterieuze korting! Tot 30% korting op je volledige bestelling! - Kortingscode: GEHEIM

Welke korting ontvang jij?

Deze aanbieding is geldig tot en met 22/02/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. 

SHOP NU

€14,99

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Beta-Alanine is een niet-essentieel aminozuur dat met L-Histidine samen Carnosine maakt. De Carnosineconcentratie in de spieren verhogen is van belang voor sporters aangezien het het vermogen van de spieren om harder en langer te presteren kan verbeteren. Het kan ook de opbouw van melkzuur tijdens inspanning voorkomen, waardoor de spieren minder vermoeid voelen.

Beta Alanine supplementen kunnen het uithoudingsvermogen en de fysieke prestatie verbeteren door het effect van vermoeidheid te verminderen, maar ook de bijproducten van intense inspanning. Hierdoor kan er grotere vooruitgang plaatsvinden op het gebied van kracht en spiermassa.

Waarschuwing: Van Beta-alanine kan de huid gaan tintelen of branderig aanvoelen. Deze reactie is normaal en niet schadelijk.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Kan de aanzet van vermoeidheid vertragen
  • Kan de fysieke prestatie verbeteren
  • Kan de inspanningscapaciteit verhogen

Aanbevolen gebruik

Loading phase (dag 1-5): Consumeer 2 tabletten 4 maal daags, evenwichtig verspreid over de dag.

Maintenance Phase (dag 6-35): Consumeer 2 tabletten 2 maal daags, evenwichtig verspreid over de dag. Voor het beste resultaat Maintenance Phase 35 dagen lang gebruiken. Voor 35 dagen zijn 160 tabletten vereist (2 kuipjes). Na 35 dagen raden wij aan twee stopweken in te lassen alvorens opnieuw te beginnen. Tussen de maaltijden in inemen.

Dosering: 2 tabletten

Doseringen per container: 45

Ingrediënten

Beta Alanine, Microkristallijne cellulose, gemodificeerd maïszetmeel, magnesiumstearaat BP.

Zonder kunstmatig kleurstoffen en conserveringsmiddelen, gust, gluten, zetmeel en lactose. Zonder toegevoegd zout of suiker.

Voedingsinformatie

Dosering per 2 tabletten:
Beta Alanine: 1500mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Beta Alanine

Selecteer afbeelding

Beta Alanine