• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisch

    Vegetarisch

Bedtime Extreme

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Mystery Discount!! Tot 30% korting op je bestelling! - Kortingscode: GEHEIM

Mysterieuze korting! Tot 30% korting op je volledige bestelling! - Kortingscode: GEHEIM

Welke korting ontvang jij?

Deze aanbieding is geldig tot en met 22/02/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. 

SHOP NU

€43,99

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat is Bedtime Extreme?

Als je spier wilt opbouwen is het belangrijk gedurende de dag een positieve stikstofbalans te hebben. Deze balans wordt in gevaar gebracht tijdens de slaap wanneer je geen voedingsstoffen binnen krijgt. Wij hebben de Bedtime Extreme ontworpen om ervoor te zorgen dat je 's nachts genoeg gultamine binnen krijgt om je spieren te voorzien met de benodigde eiwitten om goed te kunnen herstellen tijdens het slapen.

Bedtime Extreme

Whey proteïne werkt vrij snel en daardoor mis je tijdens je slaap voedingsstoffen. De combinatie van whey proteïne isolaat met melkeiwit (micellar casein), whey proteïne concentraat en eiwitpoeder zorgt ervoor dat de aminozuren gecontroleerd worden vrijgegeven tijdens je slaap. Met een laag vet- en koolhydraatgehalte zorgt de Bedtime Extreme Formule er echt voor dat je in de 'mass building zone' blijft.

3 gram HMB & and 5 gram glutamine per dosering zijn toegevoegd om er voor te zorgen dat er zo min mogelijk katabolisme plaatsvindt tijdens de slaap.

Voor wie is Bedtime Extreme geschikt?

Bedtime Extreme is een goede optie voor iedereen die op zoek is naar een goede manier om het herstel te ondersteunen met een constante afgifte van aminozuren gedurende de nacht.

Wanneer kan ik Bedtime Extreme het beste nemen?

Bedtime Extreme wordt het beste 's avonds ingenomen, 30 minuten voor het slapengaan.

Deze formule heeft geen neutrale smaak vanwege de hoge kwaliteit werkzame ingrediënten.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Constante afgifte van eiwitten gedurende de nacht
  • Beter herstel door aminozuren
  • Verminderde kans op katabolism door middel van HMB

Aanbevolen gebruik

Schenk 400ml water of melk in onze shaker (hoe minder vloeistof hoe dikker de shake). Voeg vervolgens 2 MP maatscheppen (groot) (60g) toe, shaken en opdrinken. Een half uur voor het slapengaan consumeren.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (large) bevat 28g.

Ingrediënten

Eiwit Blend (Melk Proteïne Concentraat*, Whey Proteïne Concentraat*, Whey Proteïne Isolaat*, Eiwitpoeder), Glutamine, Cacao Poeder (alleen bij chocolade smaak), HMB (3-hydroxy-3-methylbutaanzuur), Aroma's (Bij alle versies behalve naturel), Zoetstof (Sucralose® [bij alle versies behalve naturel]), Emulgator (Sojalecithine), Kleurstoffen (Curcumine [alleen bij de smaak banaan], Bietenrood [alleen bij de smaak strawberry cream]). *Van Melk

Voedingsinformatie

Per 60g:
Energie: 817.8kJ
Energie: 201.0cal
Eiwit (as-is): 43.3g
Koolhydraten: 2.6g
Vet: 2.1g

Per 60g:
Glutamine: 5g
HMB: 3g

Voedingswaarden kunnen licht afwijken per smaak.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Bedtime Extreme

Selecteer afbeelding

Bedtime Extreme