BCAA Plus

1000 mg

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Mystery Discount!! Tot 30% korting op je bestelling! - Kortingscode: GEHEIM

Mysterieuze korting! Tot 30% korting op je volledige bestelling! - Kortingscode: GEHEIM

Welke korting ontvang jij?

Deze aanbieding is geldig tot en met 22/02/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. 

SHOP NU

€12,99

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Waarom hebben we BCAA Plus ontworpen?

vertakte keten aminozuren (BCAA's) maken 35% van de spiermassa. Dit maakt hen een essentieel element in een dieet van iemand, maar in het bijzonder voor degenen die trainen om spiermassa op te bouwen. Hoewel BCAA aanwezig zijn in voedingsmiddelen zoals vis, kip en biefstuk om dezelfde optimale dosering te krijgen als in BCAA Plus zou je grote hoeveelheden moeten eten, die niet alleen zeer kostbaar zouden, maar kan ook je lichaamssamenstelling kunnen beschadigen.

Hoe hebben we BCAA Plus ontworpen?

BCAA Plus bevat drie van de 9 essentiële aminozuren, leucine, isoleucine en valine, in een 2: 1: 1 verhouding ontworpen om al je training doelen te ondersteunen. Dit worden als essentiële aminozuren gezien vanwege het feit dat het lichaam niet in staat is om dit zelf te synthetiseren en derhalve via de voedselopname moeten worden geconsumeerd. Om aan de dagelijkse behoeften van je lichaam te voldoen, hebben we 1,4 mg vitamine B6 toegevoegd.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

BCCAs zijn uniek in het feit dat ze direct worden gemetaboliseerd in de spier om een kick-start te geven aan je herstel. Andere aminozuren, zoals lysine, wordt gemetaboliseerd via de maag voordat ze het spierweefsel bereiken. Vitamine B6 draagt bij tot immuunsysteemfuncties, eiwitten en glycogeen metabolisme en de vermindering van vermoeidheid. BCAA Plus tabletten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel en lactose en bevatten ook geen toegevoegde zout of suiker.

Is dit product voor mij?

BCAA Plus kan worden genomen door een mannelijke of vrouwelijke atleet, bodybuilder of sportliefhebber die op zoek zijn om hun dieet met extra BCAA's aan te vullen.

Wanneer moet ik BCAA Plus gebruiken?

We raden aan et consumeren van 3 tabletten, 2-4 keer per dag (voor, tijdens of na de training voor optimale prestaties). Als alternatief verbruiken altijd de hele dag om je spieren te voorzien van essentiële aminozuren.

Houd er rekening mee dat de etikettering van dit product wordt geleverd in het Engels als een minimum. Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins kunnen ook aanwezig op een product per product basis.

Belangrijkste voordelen

  • Uitzonderlijke waarde voor je geld
  • Gemakkelijk te consumeren tabletvorm
  • 2: 1: 1 verhouding van leucine, isoleucine en valine

Aanbevolen gebruik

Consumeer 3 tabletten. (2 - 4 x per dag) consumeren voor, tijdens en na je training voor maximaal voordeel .

Waarschuwing: niet hoger zijn dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. Houd in een koele droge plaats buiten direct zonlicht. Niet geschikt voor vegetariërs. Bewaar buiten het bereik van jonge kinderen.

Ingrediënten

BCAA's (Leucine, Isoleucine, Valine), Microkristalijne Cellulose (Vulstof), Di-calciumfosfaat (vulstof), Magnesium Stearate (Antiklontermiddel), Vitamine B6 HCL.

Zonder kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel en lactose. Zonder toegevoegd zout (natriumchloride) of suiker.

Voedingsinformatie

Hoeveelheid per dosering van 3 tabletten:
Leucine: 1500 mg
Isoleucine: 750 mg
Valine: 750 mg
Vitamine B6 (Pyridoxine HCl): 1.4 mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

BCAA Plus

Selecteer afbeelding

BCAA Plus