• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Arginine Alpha Ketoglutarate

2:1*

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Ontvang 15% extra korting bovenop de sale! - 15EXTRANL

Sale tot 60% + 15% extra korting met de kortingscode - 15EXTRANL

De aanbieding is geldig tot en met 27/04/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. Minimale besteding voor korting bedraagt €10.
Shop nu
Was: €19,49 €7,80 Bespaar: €11,69

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Het Overzicht

Arginine Alpha-Ketoglutarate (AAKG) is een populair ingrediënt in veel spiercelvergroters. AAKG bevat zowel Arginine en Alfa-Ketoglutaraat. Arginine is een conditioneel essentieel aminozuur dat een aantal belangrijke rollen in de menselijke biochemie heeft en ook van belang is voor de eiwitsynthese. Alfa-Ketoglutaraat is ook belangrijk, aangezien het het lichaam helpt om bruikbare energie uit koolhydraten, vetten en eiwitten te halen. Onze AAKG wordt geproduceerd op een verhouding van 2:1 (Arginine: Alfa-Ketoglutaraat).

De Goede Eigenschappen

Het Alpha-Ketoglutarate bestanddeel verbetert de levering van L-Arginine tijdens de stofwisseling.

Stikstof is een krachtige vaatverwijder die de intensiteit en duur van de "pump" verbetert die verkregen wordt wanneer je traint (met zware gewichten of hoog volume). De meeste gebruikers van AAKG merken een zichtbaar verschil in vasculariteit en pump. Onze AAKG wordt geproduceerd op een verhouding van 2:1 (Arginine: Alfa-Ketoglutaraat).

De standaard pre-workout dosis voor L-arginine is 3-6g. Meer dan 10g arginine in 1x nemen kan resulteren in gastrointestinaal ongemak.

Gelieve er rekening mee te houden dat de labels op dit product in het Engels worden geleverd. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Kan de pomp bevorderen
 • Kan de energieniveaus verbeteren
 • Populair stikstof supplement

Aanbevolen gebruik

Dosering

Aanbevolen gebruik: 2 maal daags 1-2g consumeren. Voor het beste resultaat 's ochtends en 45 minuten voor de workout innemen.

Voeg 2 en een halve MP mini maatscheppen (1g) toe aan de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap en onmiddelijk opdrinken.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (mini) bevat 380mg (0.38g).

Iedereen die er over denkt om arginine supplementen te gebruiken, en aan hart- en vaatziekte of psychiatrische aandoeningen lijdt dient eerst overleg met een arts te plegen voor de arginine producten te gebruiken.

Ingrediënten

Dit product bestaat uit 100% Arginine Alpha-Ketogluterate, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

100% Arginine Alpha-Ketogluterate

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Arginine Alpha Ketoglutarate

Selecteer afbeelding

Arginine Alpha Ketoglutarate

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top