Spieren en Kracht Bundel

Aardbeien Cream

Verdien €10 voor elke succesvolle verwijzing!

Verdien €10 voor elke succesvolle verwijzing!

Hoe het werkt:

1. Ontvang jouw code - Log in en ontvang je unieke referral code.

2.Je vriend plaatst een bestelling - Je vriend ontvangt 25% korting op de eerste bestelling als die meer dan €30 bedraagt!

3. Geniet van je krediet - Verdien €10 voor elke succesvolle verwijzing!

Begin nu!

Was: €116,45 €58,23 Bespaar: €58,22

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

De Spier & amp; Kracht Bundel combineert een reeks van Myprotein's & rsquo; meest populaire producten om je te helpen met je trainings doelen Deze bundel bevat 5 producten en alles tegen een fantastische prijs voor iedereen die ofwel nieuw is met training of iemand die op zoek is naar de perfecte reeks van supplementen om je training en voeding te ondersteunen Dus zorg ervoor dat je snel je nieuwjaars voornemens bereikt met onze Spier & amp;. Kracht bundel

De Spier en kracht Bundel bevat:

Hurricane XS, Chocolade Smooth, 2.5kg

Hurricane XS is een hoge Proteïne combinatie van Whey Proteïne isolaat en Whey Proteïne concentraat die bijdraagt aan de groei en behoud van spiermassa. Het geeft ook een extra 5 gram Creatine Monohydraat (Creapure & reg; ). Die fysieke prestaties verhoogt in interval training met een hoge intensiteit

D-asparaginezuur, naturel, 250g

D Asparaginezuur is een aminozuur dat in hoofdzaak is gevormd in de hypofyse, hypothalamus en testes. Dit product is 100% D Asparaginezuur met niets toegevoegd of weggehaald.

Instant Oats, naturel, 5kg

Instant Oats zijn afkomstig van de Schotse Haver en gemalen tot een ultra-fijn poeder om een lage GI koolhydraten te geven die gemakkelijk kan worden geconsumeerd als drank wanneer gemengd met je gewenste vloeistof.

Tribulus Pro, 90 tabletten

Tribulus Terrestris extract is verkrijgbaar met een massieve 95% Saponin (werkzame bestanddeel van Tribulus) content. Tribulus Pro biedt 300 mg tribulus per capsule.

MCT Poeder, gearomatiseerde, 250g

Medium keten triglyceriden (MCT) afkomstig van een specifieke klasse van vetzuren die worden behandeld door je lichaam net als koolhydraten.

SMAKEN, PRODUCTEN EN AFMETINGEN ZIJN ZOALS AANGEGEVEN EN KUNNEN WORDEN GEWIJZIGD ZONDER NOTIFICATIE AFHANKELIJK VAN DE VOORRAAD.

Belangrijkste voordelen

  • 5 fantastische producten in één bundel
  • Geweldige waarde voor je geld
  • Ideaal voor iedereen die nieuw is met training

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Spieren en Kracht Bundel

Selecteer afbeelding

Spieren en Kracht Bundel