Myprotein Hot/Cold Gel Pack

Verdien €10 voor elke succesvolle verwijzing!

Verdien €10 voor elke succesvolle verwijzing!

Hoe het werkt:

1. Ontvang jouw code - Log in en ontvang je unieke referral code.

2.Je vriend plaatst een bestelling - Je vriend ontvangt 25% korting op de eerste bestelling als die meer dan €30 bedraagt!

3. Geniet van je krediet - Verdien €10 voor elke succesvolle verwijzing!

Begin nu!

€4,29
Niet op voorraad

Uitverkocht

Productoverzicht

The Myprotein Hot/Cold Gel Pack is een herbruikbare gel pack die effectieve verlichting van spier- en gewrichtspijn kan leveren.

De Myprotein Hot/Cold Gel Pack kan alledaags sport-gerelateerde pijn verlichten door gedurende een langere tijd een constante afgifte van kou or warmte te leveren. De gel pack wordt geleverd met een hoes waarmee het kompres direct op de pijnlijke plek kan worden aangebracht. De gel pack is ideaal voor diegene die warmte/kou therapie willen toepassen.

Voor warmte therapie kan de gel pack worden opgewarmd in de magnetron of een pan kokend water. Voor kou therapie kan de gel pack in de vriezer geplaatst worden. De Myprotein Hot/Cold Gel Pack is gemaakt van niet-toxische gel en is te gebruiken als warm of koud kompres op de spieren en gewrichten.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Herbruikbare gel pack voor warm of koud kompres
  • Is vriezer- en magnetron bestendig
  • Bevat een zachte stoffen hoes voor tijdens het gebruik

Aanbevolen gebruik

Koud kompres
1. Plaats gel pack tenminst één uur lang in de vriezer.
2. Uit vriezer halen en in de hoes plaatsen.
3. Voorzichtig aanbrengen op gewenste plek. Niet blanger dan 20 minuten op dezelfde plek plaatsen.
3. Na gebruik weer in vriezer plaatsen voor volgend gebruik.

Warmte kompres
Koken:
1. Breng een pan met water aan de kook, zodra het water kookt pan van het vuur afhalen.
2. Plaats de gel pack voor 8-10 minuten in het water.
3. Verwijder gel pack uit het water, in hoes steken en op het gewenste gebied aanbrengen.
4. Na gebruik de gel pack volledig af laten koelen alvorens in de vriezer te plaatsen voor toekomstig gebruik.
Magnetron:
1. Leg de gel pack plat in de magnetron en één minuut lang op volledige kracht (750W) verwarmen.
2. Uit de magnetron halen en controleer of de gewenste temperatuur is bereikt (de temperatuur zal nog lichtelijk omhoog gaan). Als verder verhitting verheist is opnieuw in magnetron leggen en steeds maar 30 seconden lang verwarmen tot de gewenste temperatuur bereikt is.
3. Zodra de gewenste temperatuur bereikt is gel pack uit de magnetron halen, in de hoes plaatsen en op de gewenste plek aanbrengen. Gel pack mag na een uur opnieuw opgewarmd worden.
4. Na gebruik de gel pack af laten koelen en in vriezer plaatsen voor toekomstig gebruik.

De gel pack niet langer dan twee minuten in één verwarmen in de magnetron. Als je de gel pack vanuit bevroren toestand wilt opwarmen, eerst enkel 75 seconden opwarmen, en daarna steeds maar 10 seconden in één keer tot gewenste temperatuur is bereikt. Gel pack tijdens het opwarmen in de gaten houden. Als de gel pack begint uit te zetten magnetron uitschakelen.
Let op: Magnetron instructies zijn gebaseerd op een vermogen van 750 watt. Buitengewone hitte kan ervoor zorgen dat de gel pack scheurt en gaat lekken. Als beschadiging of lekkage optreedt gel pack direct weggooien.

Voedingsinformatie

Niet direct op huid aanbrengen. Alleen gebruiken zoals aangegeven. Mensen die problemen hebben met de bloedcirculatie dienen eerst contact op te nemen met een art alvorens dit product te gebruiken. Dit product is niet-toxisch, maar is niet bestemd voor consumptie.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Myprotein Hot/Cold Gel Pack

Selecteer afbeelding

Myprotein Hot/Cold Gel Pack