2 for 1 op 300+ | 33% Op Bestsellers | Gratis Shaker Bij €50

Het beste eiwitpoeder voor spieropbouw

Micellar Whey Protein

Wat zo mooi is aan whey eiwit, is dat het een geweldige hoeveelheid aminozuren heeft, die spiercellen helpen herstellen. Micellar Whey is meer dan standaard whey. Het heeft ultrafiltratie ondergaan om te verzekeren dat het suikerarm en eiwitrijk is.

Verder is dit eiwit een eiwit met een trage afgifte, wat sterk in je voordeel kan werken. Met 23g eiwitten per portie van 30g is het ideaal om dit supplement doorheen de hele dag of 's avonds te gebruiken om te verzekeren dat je lichaam met de belangrijkste macronutriënten wordt gevoed over langere periodes. Ideaal voor gains.

Het beste eiwitpoeder voor gewichtsverlies

Impact Diet Isolate™

Dit Diet whey protein bevat producten die je metabolisme kunnen verhogen en het afvallen ondersteunen, zoals Carnitine en Groene Thee extract, maar ook de 20g eiwitten om te verzekeren dat je je spiercellen voedt met de correcte voedingsstoffen. Met minder dan 100kcals per portie is dit een evenwichtige eiwitblend.

Door dit supplement te nemen doorheen de dag kan je een gezond niveau aan eiwitten helpen verzekeren terwijl je ook geniet van de voordelen van Guarana en Choline, die vitaal zijn bij het omzetten van vet in energie. Bovendien kan Impact Diet Isolaat je postworkout routine verbeteren.

Het beste Vegan Eiwitpoeder

Vegan Protein Powder

Een perfecte blend van pea isolate, bruine rijst en hemp protein om te verzekeren dat ook een vegan dieet kan voorzien zijn van een premium eiwitbron voor snelle opname. Daarnaast is er een mix van Leucine, Isoleucine en Valine (BCAA's) om de kwaliteit van het supplement te verbeteren en om een veganist te helpen spieren op te bouwen.

Een slimme toevoeging aan dit product is DigeZyme, een enzyme dat de darmfunctie helpt en de spijsvertering ondersteunt, aangezien de meeste veganisten hun eiwitten halen uit bonen en soja, wat de spijsvertering onder druk kan zetten.

Het Beste Vegetarische Eiwitpoeder

Impact Whey Isolaat

Eén van de zuiverste whey protein blends op de markt. Dit supplement is ontworpen voor een snelle eiwitopname om beschadigde cellen na een intense workout te helpen herstellen en om performance te verbeteren. Een ideaal supplement voor zij die eiwit van hoge kwaliteit willen als postworkout. Het is bovendien ook geschikt voor vegetariërs.

Een zeer koolhydraatarm poeder helpt ook zij die een koolhydraatarm dieet volgen. Kortom, met 23g eiwitten per portie, plus heerlijke smaken zoals Peanut Cookie, Rocky Road en Salted Caramel, krijg je zowel een heerlijke smaaksensatie als een voedzame postworkout shake!

Het lekkerste eiwitpoeder

True Whey™

True Whey is een eiwitpoeder dat een hoog eiwitgehalte heeft van 30g per portie, naast ook 50mg DigeZyme, voor een betere spijsvertering, en 100 milioen probiotische sporen. Dit helpt het behoud van een goede darmflora, waar ons lichaam eiwit verteert om onze spiercellen en organen te voeden.

Met 20g eiwitten en een koolhydraatarme inhoud van maar 1,6g, is True Whey een ideaal product om spieren te behouden tijdens een koolhydraatarm dieet.

Het eiwitpoeder aan de beste prijs

Impact Whey Protein

Whey eiwit is de meest effectieve manier om beschikbaar eiwit naar de beschadigde spiercellen te krijgen. Dit grasgevoederde whey eiwit levert 21g eiwitten, samen met een blend BCAA aan een dosering van 4,5g per portie en 3,6g glutamine.

Impact Whey Protein is koolhydraatarm, daarom is dit voor zij die een koolhydraatarm dieet volgen een doeltreffend supplement dat ook helpt bij de opbouw van droge spiermassa. Er is een ruim aanbod aan lekkere smaken zoals Jam Roly Poly, Blueberry Cheesecake en Victoria Sponge Cake.

Het beste eiwitpoeder zonder zuivel

Soja eiwit isolaat

Soja Eiwit Isolaat is gemaakt uit 100% non-GMO ontvette sojabonen die een strikt proces ondergaan om het koolhydraat- en vetgehalte in de boon te verlagen, wat resulteert in een eiwit intake van 90% en een lactosevrij product.

Het omvat ook een omvangrijk aminozuurprofiel, waarvan 6,6g enkel en alleen Leucine. Het is ook een uitstekend supplement voor vegetariërs, atleten en wie naar de gym gaat en lactose en zuivel wil vermijden. Met 27g ewit is dit een uitstekende toevoeging voor postworkout voeding.

Het Beste Caseïne Eiwitpoeder

Micellar Casein

Caseïne poeder verzekert langdurige afgifte van eiwit om de absorptie ervan over langere termijn mogelijk te maken. Tijdens je slaap krijgt je lichaam 6-10 uur geen voeding, wat de mate van herstel kan verminderen door een tekort aan eiwit.

De trage afgifte van Micellar Casein maakt date r een regelmatige stroom aan eiwit is, wat ideaal is voor spierherstel. Met 22g eiwitten per portie ben je zeker van goede kwaliteit voor een prachtige prijs, zoals altijd met onze fantastische producten.

2019 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.