Ontvang tijdelijk 30% korting OP ALLES | Code: 30KORTING

Our Mission

Volg het bestelproces vanaf de productontwikkeling tot aan de bezorging aan je voordeur.

Formules

Formules

We voegen geen vulstoffen toe aan onze producten, maar hebben ons uitgebreide assortiment van poeders en formules ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek.

MEER
Leveranciers

Leveranciers

We maken alleen gebruik van goedgekeurde Europese leveranciers om er zeker van te zijn dat alle producten voldoen aan de Europese standaard.

MEER
Productie

Productie

Ruim 80% van ons assortiment wordt geproduceerd in onze vooraanstaande productiefaciliteit. Hierdoor kunnen we onze producten verkopen tegen de laagste prijzen van Europa.

MEER
Verzending

Verzending

Wij bezitten 3 magazijnen met de laatste geautomatiseerde technieken, zodat we je artikelen nog op dezelfde dag kunnen bezorgen tot 9 uur ‘s avonds (GMT).

MEER
Verpakking & Labels

Verpakking & Labels

Wij zijn begonnen met het verpakken van onze producten in zakken in 2004 en hebben daarmee de trend gezet. Hierdoor kunnen we de kosten verlagen van verpakkingen en labels, zodat ook jij goedkoper uit bent.

MEER
Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

Onze productiefaciliteiten maken gebruik van de laatste detectietechnieken om er zeker van te zijn dat je producten voldoen aan de hoogste specificaties.

MEER
Prijzen

Prijzen

Wij hebben zoveel vertrouwen in onze producten dat onze pricematcher je garandeert de prijzen te verslaan van IEDER ander vergelijkbaar product op de markt

MEER
Bezorging

Bezorging

Onze producten worden bezorgd in ruim 50 landen en het is mogelijk dat je bestelling al de volgende ochtend geleverd wordt. Je kunt je bezorging ook op ieder moment van de dag volgen online.

MEER
Na de Bezorging

Na de Bezorging

Je hoeft je geen zorgen te maken als je een probleem hebt met je bestelling. Onze klantenservice is 7 dagen per week beschikbaar om je te helpen met vragen of problemen.

MEER

2018 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.