• Vegetarisch

    Vegetarisch

  • Veganistisch

    Veganistisch

Zink

Essentieel sporenmineraal

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: FITNESSNL

Het weekend is eindelijk hier! 25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: FITNESSNL

Gebruik deze aanbieding om je doelen nog wat extra kracht bij te zetten! Kies je gewoonlijke favorieten en bestverkochte producten als Impact Whey Protein of probeer wat nieuwe producten uit zoals het Active women assortiment of onze nieuwste desserts

Het aanbod is geldig tot en met 04/12/2016 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Maximum €75 euro korting en slechts 1 kortingscode per bestelling mogelijk. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

€6,99

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Zink is een essentieel sporenmineraal dat van belang is voor duizenden functies in het lichaam, van spiereiwitsynthese en celgroei tot de immuunfunctie versterken en het verbeteren van het wondgenezingsproces. Het is mogelijk het meest gebruikte mineraal voor de verschillende lichaamsfuncties.

De rol van zink voor een gezond immuunsysteem en de algehele gezondheid wordt algemeen herkend.

Het wordt sterk aangeraden dat actieve personen aandacht hun zinkconcentraties in de gaten houden, aangezien het zeer effectief is in de strijd tegen vrije radicalen en bij het zweten verloren kan gaan.

Een zinktekort kan leiden tot een slechte immuunfunctie en recente studies suggereren dat zink te tijdsduur van een verkoudheid kan verkorten.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Essentieel mineraal
  • Makkelijk opneembaar
  • Kan de immuunfunctie ondersteunen

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement. Dagelijks één tablet nemen.

Dosering per portie: 1 tablet

Doseringen per container: 90

Ingrediënten

Calciumcarbonaat, Ascorbinezuur, Zinkcitraat, Maltodextrine, Microkristallijne cellulose, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat.

Bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel en lactose. Geen toegevoegd zout of suiker. GGO vrij.

Voedingsinformatie

Dosering per portie van 1 tablet:
Zink: 15mg
Vitamine C: 60mg
Calcium: 54mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Zink

Selecteer afbeelding

Zink