• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Soja Phosphatidylserine

Natuurlijk voorkomende fosfolipiden

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Niet alleen vandaag 25% korting, maar ook op je volgende bestelling ontvang je 25% - Kortingscode: TWEE

Ontvang niet alleen vandaag 25% korting, maar ook op je volgende bestelling! - Kortingscode: TWEE

Bereik al je gedroomde doelen met Myprotein! Geniet vandaag van 25% korting op al onze producten + we sturen je een nieuwe kortingscode toe voor 25% korting op je volgende bestelling in januari! 

De aanbieding is geldig tot en met 11/12/2016 omstreeks middernacht, of zolang de voorraad strekt. De maximale korting per bestelling bedraagt €75. Slechts 1 kortingscode per bestelling. 

KOOP NU

€40,49

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat is soja fosfatidylserine?

fosfatidylserine is een natuurlijk voorkomende voedingsstof genoemd fosfolipide en is een essentiële component van menselijke celmembranen. Het is in bijzonder hoge concentraties in de membranen van cellen met een hoge metabole activiteit zoals de hersenen, hart, lever en skeletspier.

fosfatidylserine Voordelen

fosfatidylserine geleverd in poedervorm kan gemakkelijk worden gemengd met de poedervormige supplementen of vloeistoffen gedurende de dag.

Voor wie is fosfatidylserine geschikt?

fosfatidylserine is ideaal voor iedereen met een hectische levensstijl en voor iedereen die op zoek is om hun inname van fosfatidylserine te verhogen in hun dieet. Het wordt aanbevolen om dagelijks 200 mg fosfatidylserine te nemen.

De dieetkeuzes van al onze klanten zijn zeer belangrijk voor ons. Hoewel dit product is vervaardigd met behulp van ingrediënten en technische hulpstoffen die geschikt zijn voor een veganistisch dieet, houdt er rekening mee dat zuivel poeders ook worden verwerkt binnen dezelfde productiefaciliteit en kruisbesmetting kan optreden op zeer kleine niveaus. Deze positie wordt onderst

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Eenvoudig te mixen poeder
 • Natuurlijk voorkomende voedingsstof
 • 66 porties

Aanbevolen gebruik

Voeg je voorkeur hoeveelheid water of vruchtensap toe in onze shaker. Voeg vervolgens 1,5 g toe, schudden en consumeren. Eenmaal per dag gebruiken.

Opmerking: Wij adviseren dat alle porties worden gemeten met behulp van een nauwkeurige weegschaal. Ondanks dat we proberen om een nauwkeurige maatregel te bieden met behulp van onze Myprotein scoops, zijn dit slechts schattingen en geen complete vervanging voor het gebruik van een gestandaardiseerd meetinstrument.

De aangegeven aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement en moet daarom niet worden gebruikt als een substituut voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Opslaan in een koele, droge plaats, buiten het bereik van jonge kinderen.

Ingrediënten

Voor allergenen, zie de genoemde ingrediënten in vet . Bevat Soja .

Gemaakt in een faciliteit die ook melk, ei, gluten en producten daarvan bewerkt.

Niet-gearomatiseerde : soja lecithine (bevat fosfatidylserine)

Voedingsinformatie

Portie - 1,5 g

doseringen per verpakking - 66 porties van 200 mg fosfatidylserine)

Voedingswaarde Informatie

& nbsp; Per Serving
fosfatidylserine & nbsp; & nbsp; 200 mg

& nbsp;

De voedingswaarde is gebaseerd op de naturel versie, bij het kiezen van een alternatieve smaak kunnen de voedingswaarden variëren.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Soja Phosphatidylserine

Selecteer afbeelding

Soja Phosphatidylserine