• Vegetarisch

    Vegetarisch

  • Veganistisch

    Veganistisch

RE:CHARGE

Post-workout formule voor het uithoudingsvermogen

15% korting op je eerste bestelling - Gebruik kortingscode: FIRSTORDERNL

Gebruik kortingscode: FIRSTORDERNL bij de checkout als je je eerste bestelling plaatst. 

De aanbieding is slechts een beperkte tijd beschikbaar of zolang de voorraad strekt. Maximum 1 kortingscode per bestelling. 

KOOP NU

Niet op voorraad

Productoverzicht

RE:CHARGE is onderdeel van het Myprotein voedingsstoffenschema wat specifiek ontworpen is om aan de lichaamsbehoefte aan voedingsstoffen te voorzien, voor, tijdens en na het sporten.

RE:CHARGE is een vooruitstrevende combinatie van eiwitten, koolhydraten en elektrolyten om voor een goede hydratatie en spierherstel te zorgen na de workout. Wanneer RE:CHARGE direct na het sporten of de wedstrijd ingenomen wordt helpt het het lichaam beter te herstellen en op tijd klaar te zijn voor de volgende prestatie.

De unieke mix van koolhydraten is samengesteld om de glycogeenniveaus aan te vullen na de geleverde inspanning. Glycogeen wordt door het lichaam als energiebron gebruikt en het consumeren van koolhydraten tijdens het herstel is de beste manier om glycogeenopslag aan te vullen.

Naast de koolhydraten bevat dit product ook een eiwitmix die het lichaam helpt herstellen na het sporten. Spiereiwit wordt vaak afgebroken om aan de energiebehoefte te kunnen voldoen, en het is dus zeer belangrijk dat voldoende eiwit terug de spieren in kan tijdens het herstel.

We hebben ook elektrolyten toegevoegd om de zouten te vervangen die tijdens het zweten verloren zijn gegaan, vitamine C om de schadelijke gifstoffen die tijdens het sporten geproduceerd worden te verwijderen en creatine om de ATP opslag aan te vullen.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Wetenschappelijk ondersteunde formule voor het herstel na duursport
  • Vult de glycogeenopslag aan en bevordert het herstel van spiercellen
  • Optimale verhouding koolhydraten:eiwitten
  • Bevat Vitargo Pure® and Pepto Pro®

Aanbevolen gebruik

Schenk 400-500ml water in onze shaker (hoe minder vloeistof hoe dikker de shake). Voeg vervolgens anderhalve MP maatschep (groot) toe (50g), shaken en consumeren. Wij raden aan dit product direct na het sporten te consumeren.

1 afgestreken MP Plastic maatschep (groot) bevat 35g.

Ingrediënten

RE:CHARGE koolhydratenmix (maltodextrine, dextrose, amylopectine gerstzetmeel [Vitargo Pure®], fructose), RE:CHARGE eiwitmix (wei-eiwitisolaat, wei-eiwitconcentraat, caseïnehydrolysaat [PeptoPro®]), creatine monohydraat, smaakstof, vitamine C, elektrolytenmix (natriumchloride, kaliumsulfaat, calcium-di-fosfaat, magnesiumoxide), emulgator (sojalecithine), zoetstof (sucralose), kleurstoffen (carotenen).

Voedingsinformatie

Per dosering van 50g:
Energie (kJ): 823
Energie (kcal): 196
Eiwit (g): 8.9
Koolhydraten (g): 27.7
Vet (g): 0.0

Iedere portie van 50g bevat verder ook:
Creatine monohydraat (g): 5
Vitamine C (mg): 500
Electrolyten (mg): 500

Per dosering van 100g:
Energie (kJ): 1646
Energie (kcal): 392
Eiwit (g): 17.8
Koolhydraten (g): 55.4
Vet (g): 0.0

Iedere portie van 100g bevat verder ook:
Creatine Monohydraat (g): 10
Vitamine C (mg): 1000
Electrolyten (mg): 1000

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

RE:CHARGE

Selecteer afbeelding

RE:CHARGE