• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Raspberry Ketones Poeder

25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: FITNESSNL

Het weekend is eindelijk hier! 25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: FITNESSNL

Gebruik deze aanbieding om je doelen nog wat extra kracht bij te zetten! Kies je gewoonlijke favorieten en bestverkochte producten als Impact Whey Protein of probeer wat nieuwe producten uit zoals het Active women assortiment of onze nieuwste desserts

Het aanbod is geldig tot en met 04/12/2016 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Maximum €75 euro korting en slechts 1 kortingscode per bestelling mogelijk. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

Niet op voorraad

Productoverzicht

Raspberry Ketones worden aan veel verschillende voedingssupplementen toegevoegd. Rapsberry Ketones zijn een natuurlijk extract dat afkomstig is uit fruit, en worden als gezien als effectief middel om de stofwisseling te versnellen en de vetverbranding aan te zetten.

Wetenschappers hebben Raspberry Ketones in verband gebracht met een verhoogde vetverbranding (lipolyse). Dankzij dit effect is dit extract een populair supplement geworden voor bodybuilders die hun lichaamsvet omlaag willen krijgen en definitie willen verhogen.

Raspberry ketone is een samengestelde stof die in fruit voorkomt en voor de fuitige smaak en geur zorgt. De chemische structuur van raspberry ketones is nauw verwant aan de structuur van een aantal andere extracten die vetverlies bevorderen. Capsaïcine, het bestanddeel dat chilipepers heet maakt, en synefrine vehogen beide de stofwisseling, maar hebben ook bijwerkingen, zoals irritatie van de maag. Raspberry ketones hebben deze bijwerking niet.

Tijdens onderzoek is uitgewezen dat raspberry ketones de productie van noradreline verhoogt, waardoor de lichaamstemperatuur hoger wordt wat voor een versnelling van de stofwisseling zorgt. Een ander effect van dit supplement is dat het de vetsynthese verlaagt.

Dankzij de dubbele aanpak die de productie van nieuwe vetcellen belemmert en de basisstofwisseling verhoogt zijn raspberry ketonen een goede optie voor mensen die hun vetgehalte willen verminderen.

Naast de aesthetische voordelen van onderhuids vetverlies, is een ander voordeel van raspberry ketone-gebruike dat het de vetafzetting in de bloedvaten kan verminderen dankzij de verhoogde hoeveelheid noradreline in het bloed.

Raspberry ketones zijn veilig in het gebruik voor bijna iedereen die potentiële vetvermindering voor ogen heeft, dankzij de afwezigheid van bijwerkingen en de natuurlijke oorsprong.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Versnelt de stofwisseling
 • Verbonden aan een verlaagd vermogen om vet op te slaan
 • Natuurlijk product zonder bijwerkingen

Aanbevolen gebruik

100mg 2 maal daags consumeren, met de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap. Gebruiken als voedingssupplement.

1 afgestreken mini MP Plastic Maatschep bevat 130mg (0.13g). (niet bijgevoegd)

Ingrediënten

Dit product bevat 100% Raspberry Ketones Poeder, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

100% Raspberry Ketones Poeder.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Raspberry Ketones Poeder

Selecteer afbeelding

Raspberry Ketones Poeder