• Gluten Free

    Gluten Free

N Acetyl L Tyrosine

Mentale focus

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

30% korting op je volledige bestelling bij aankoop van 1 pre, intra of post-workout product - code: NLWORKOUT

30% korting op je bestelling bij aankoop van een Pre-, Intra en Post-workout product! Kortingscode: NLWORKOUT

Profiteer van 30% korting op je volledige bestelling! Voeg een van de producten uit de lijst toe aan je winkelmandje, gebruik de kortingscode en de korting zal toegepast worden op je volledige bestelling.  

Deze aanbieding is geldig tot en met 17/01/2017 of zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal €75 besparen. Slechts 1 kortingscode per bestelling. 

SHOP NU

€20,99

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

N Acetyl L Tyrosine (NALT) is een geacetyleerde afgeleide van het niet-essentiële aminzuur L Tyrosine. Het wordt gesuggereerd dat NALT door de acetylering sneller opgenomen wordt én een hogere biologische beschikbaarheid heeft dan L Tyrosine, waardoor het ook een sterker effect heeft.

L Tyrosine is één van de 20 niet-essentiële aminozuren die door cellen gebruikt worden voor de eiwitsynthese. Het wordt als niet-essentieel eiwit beschouwd omdat het in het lichaam zelf aangemaakt kan worden.

Vanuit een sportief oogpunt wordt L Tyrosine vaak gebruikt om de mentale alertheid te verhogen maar ook het gevoel van welzijn, en om fysieke en mentale vermoeidheid, vooral tijdens intense inspanning, af te kunnen wenden. Ook heeft het het effect van een antioxidant, aangezien het de celmembranen helpt beschermen tegen de schade van vrije radicalen.

Een L Tyrosine-tekort kan voor verschillende zorgen, zoals spierverlies,zwakheid, lage eiwitconcentraties, stemmingsaandoeningen en leverschade.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Grotere biologische beschikbaarheid dan L Tyrosine
  • Kan de mentale focus en concentratie helpen verbeteren
  • Kan de stress en vermoeidheid die geassocieerd wordt met inspanning helpen verlagen

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement. Wij raden aan 300 mg in te nemen wanneer een lichamelijk of mentale boost vereist is. NIET meer dan 2 porties op 1 dag innemen.

Net iets minder dan 1 MP mini maatschep toevoegen (0.25 g) aan de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap en onmiddelijk consumeren.

1 afgestreken MP plastic maatschep (mini) bevat 300 mg (0.3 g).

Ingrediënten

Dit product bestaat voor 100% uit N Acetyl L Tyrosine, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

100% N Acetyl L Tyrosine

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

N Acetyl L Tyrosine

Selecteer afbeelding

N Acetyl L Tyrosine