• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

L Lysine

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Tot 50% korting op pillen & Aminos - Geen kortingscode vereist

50% korting op Pillen & Amino's - Geen kortingscode vereist

Onze aminozuren zijn zowel intern als extern getest en tot één van de beste van de markt uitgeroepen. Blijf gehydrateerd doorheen de dag met onze verfrissende smaken zoals Peach & Mango, Sour Raspberry of Lemon & Lime

Daarnaast hebben we ook deze aanbieding: 

Tot 40% korting op eiwitten - Geen kortingscode vereist

3 halen, 2 betalen op kleding - Kortingscode: 3VOOR2NL

De aanbieding is geldig tot en met 23/10/2016 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling, met een maximum korting van €75 per bestelling. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. 

KOOP NU

Was: €20,59

Nu €10,30

Bespaar: €10,29

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

L Lysine is een essentieel aminozuur, en moet dus via het dieet verkregen worden aangezien het niet door het lichaam zelf wordt geproduceerd.

L Lysine wordt al lange tijd gezien als goede manier om koortslip te vermijden, en recentelijk is het ook toegevoegd aan de lijst met voedingsstoffen die hulpvaardig zijn in het opbouwen van massa.

L Lysine is een essentiële bouwsteen van alle eiwitten in het lichaam en speelt ook een belangrijke rol voor de calciumabsorptie, opbouw van spiermassa, herstel na operaties en sportblessures.

Het is aangetoond dat supplementeren met L Lysine de absorptie van calcium verhoogt. Verder werkt Lysine ook samen met andere essentiële aminozuren om de groei en spiermassa te bouden en de opslag van stikstof in het lichaam te verhogen.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Bevordert hersteltijd
 • Helpt stikstofniveaus behouden
 • Kan de absorptie van calcium verhogen

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voeddingssupplement, 1g per dag.

Voeg 3 en een halve mini MP maatscheppen (1g) toe aan de gewenste hoeveelheid water of sap en onmiddelijk opdrinken. Best geconsumeerd tussen maaltijden.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (mini) bevat 290mg (0.29g).

Ingrediënten

Dit product is 100% L Lysine, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

100% L Lysine

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

L Lysine

Selecteer afbeelding

L Lysine