• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

L Glutamine

Nieuwe smaken - Peach Mango, Sour Raspberry en Cherry Limeade

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Mystery Discount!! Tot 30% korting op je bestelling! - Kortingscode: MYSTERIE

Mysterieuze korting! Tot 33% korting op je volledige bestelling! - Kortingscode: MYSTERIE

Welke korting ontvang jij?

Zoek je nog extra motivatie om 2017 goed in te zetten? Kies je doel hier en #JoinTheResolution!

Deze aanbieding is geldig tot en met 24/01/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. 

SHOP NU

€6,99

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Waarom hebben we L-Glutamine ontworpen?

Wanneer je begint met trainen, ongeacht het type sport en de duur, begint je lichaam met het afbreken van aminozuren in je spierweefsel door een proces genaam katabolisme. Glutamine is de meest voorkomende aminozuur in spierweefsel wat betekent dat het behoorlijk verminderd kan raken na het sporten.  Je lichaam kan niet genoeg synthesiseren om compleet te herstellen en het consumeren van vast voedsel zoals vlees, vis en eieren (welke aminozuren bevatten) kan onpraktisch zijn direct na je training.

Hoe hebben we L-Glutamine ontworpen?

Ons supplement poeder is 100% Glutamine en kan eenvoudig gemixt worden met water, sap of andere supplementen zoals BCAA en eiwit poeders.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

 • Het gebruik van L-Glutamine (in het bijzonder na je training) kan helpen het aminozuur niveau herstellen dat is afgenomen tijdens je training. Het herstel hiervan zorgt voor een fundamentele bouwsteen die zorgt voor het creëren van nieuwe eiwitten voor je spierherstel.
 • Dankzij de populariteit onder zowel bodybuilder als fietsers is L-Glutamine één van onze best verkochte producten op de site. Van nature komt het voor in vlees, vis en eieren wat het een perfect supplement maakt voor vegetariërs en veganisten.
 • Nu beschikbaar in 4 verfrissende smaken: Citroen & Limoen, Sinaasappel, Zure Appel en Framboos Limonade.

Is dit product geschikt voor mij?

L-Glutamine is een uitstekende supplement keus voor iedereen die langdurig actief is in een lichamelijk trainingsprogramma, van amateur fietser tot professioneel bodybuilder. Je lichaam heeft aminozuren nodig om de bouwstenen te voorzien voor het vormen van nieuwe eiwitten en het onderhouden van cellulaire gezondheid en spierweefselherstel.

Wanneer moet ik L-Glutamine gebruiken?

Voor het maximale resultaat raadt ons team van expert voedingsdeskundigen om 5 gram, 1 tot 3 keer per dag, te nemen; in de ochtend, voor/na je training en voordat je naar bed gaat.

Houd er rekening mee dat de etikettering op dit product tenminste in het Engels is. Frans, Italiaan, Duits, Spaans, Deens en Fins kunnen ook aanwezig zijn op productetiketten.

Belangrijkste voordelen

 • Een belangrijke bouwsteen voor nieuwe eiwitten
 • Extreem populair onder diverse atleten
 • Beschikbaar in 4 verfrissende smaken

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement. Één- tot driemaal daags 5 gram consumeren. Voor het optimale resultaat consumeren bij het ontbijt, bij de lunch en één uur voor het slapengaan. Best ingenomen met de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap.

1 afgestreken MP Plastic maatschep (klein) bevat 3.6g. (Niet bijgevoegd)

Ingrediënten

L Glutamine, Natuurlijke Smaak, Zoetstoffen (Sucralose, Acesulfaam-K), Kleurstoffen: Blauwe Framboos (E133), Druiven (E129, E133), Citroen en Limoen (E110, E133), Watermeloen (E129), Sinaasappel (E110), Frambooslimonade (E129, E133), Zure Appel (E110, E133).

Voedingsinformatie

100% Glutamine

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

L Glutamine

Selecteer afbeelding

L Glutamine