• Vegetarisch

    Vegetarisch

  • Veganistisch

    Veganistisch

L Glutamine

Semi-essentieel aminozuur

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: 25KORTING

25% korting op al onze producten - Gebruik kortingscode: 25KORTING

Het is nu het moment om een nieuwe voorraad van je favoriete producten in te slaan! Maak een keuze uit bestsellers zoals Impact Whey protein, Pindakaas, Flavdrops, Instant oats & meer! 

De aanbieding is geldig tot en met 26/10/2016 om middernacht of zolang devoorraad strekt. De maximale korting is €75 per bestelling. Slechts één kortingscode per bestelling.

KOOP NU

€15,49

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Glutamine is een belangrijk aminozuur dat door elke spier in het lichaam vereist is, en is één van de belangrijkste bouwstenen voor de eiwitten die de celgezondheid onderhouden en diegene die van belang zijn voor het weefselherstel. Iedereen die deelneemt aan trainingen van hoge intensiteit ontworpen voor hypertofie zal glutamine een nuttig supplement vinden.

Glutamine is een semi-essentieel aminozuur dat door het lichaam zelf in kleine hoeveelheden wordt aangemaakt, maar een meerderheid van de glutamine moet via het dieet worden verkregen. Glutamine is vereist voor de hypertrofie en speelt ook een belangrijke rol in het herstellen van beschadigd weefsel.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Semi-essentieel aminozuur
  • Kan de hersteltijd bevorderen
  • Kan het herstel en de groei van weefsel ondersteunen

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement, één- tot driemaal daags 5 tabletten innemen. Voor het beste resultaat innemen bij het ontbijt, de lunch en één uur voor het slapengaan.

Dosering per portie: 5 tabletten

Doseringen per verpakking: 50

Ingrediënten

L Glutamine, Microkristallijne cellulose, Di Calciumfosfaat, Magnesiumstearaat.

Bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel & lactose. Zonder toegevoegd zout (natriumchloride) of suiker. GGO vrij.

Voedingsinformatie

Dosering per 5 tabletten:
Glutamine: 5g (5000mg)

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

L Glutamine

Selecteer afbeelding

L Glutamine