• Vegetarisch

    Vegetarisch

  • Veganistisch

    Veganistisch

L Glutamine

Semi-essentieel aminozuur

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: FITNESSNL

Het weekend is eindelijk hier! 25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: FITNESSNL

Gebruik deze aanbieding om je doelen nog wat extra kracht bij te zetten! Kies je gewoonlijke favorieten en bestverkochte producten als Impact Whey Protein of probeer wat nieuwe producten uit zoals het Active women assortiment of onze nieuwste desserts

Het aanbod is geldig tot en met 04/12/2016 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Maximum €75 euro korting en slechts 1 kortingscode per bestelling mogelijk. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

€15,49

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Glutamine is een belangrijk aminozuur dat door elke spier in het lichaam vereist is, en is één van de belangrijkste bouwstenen voor de eiwitten die de celgezondheid onderhouden en diegene die van belang zijn voor het weefselherstel. Iedereen die deelneemt aan trainingen van hoge intensiteit ontworpen voor hypertofie zal glutamine een nuttig supplement vinden.

Glutamine is een semi-essentieel aminozuur dat door het lichaam zelf in kleine hoeveelheden wordt aangemaakt, maar een meerderheid van de glutamine moet via het dieet worden verkregen. Glutamine is vereist voor de hypertrofie en speelt ook een belangrijke rol in het herstellen van beschadigd weefsel.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Semi-essentieel aminozuur
  • Kan de hersteltijd bevorderen
  • Kan het herstel en de groei van weefsel ondersteunen

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement, één- tot driemaal daags 5 tabletten innemen. Voor het beste resultaat innemen bij het ontbijt, de lunch en één uur voor het slapengaan.

Dosering per portie: 5 tabletten

Doseringen per verpakking: 50

Ingrediënten

L Glutamine, Microkristallijne cellulose, Di Calciumfosfaat, Magnesiumstearaat.

Bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel & lactose. Zonder toegevoegd zout (natriumchloride) of suiker. GGO vrij.

Voedingsinformatie

Dosering per 5 tabletten:
Glutamine: 5g (5000mg)

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

L Glutamine

Selecteer afbeelding

L Glutamine