• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisch

    Vegetarisch

Impact Whey Isolaat - Kerstsmaken

3 feestelijke smaken

Verdien €10 voor elke succesvolle verwijzing!

Verdien €10 voor elke succesvolle verwijzing!

Hoe het werkt:

1. Ontvang jouw code - Log in en ontvang je unieke referral code.

2.Je vriend plaatst een bestelling - Je vriend ontvangt 25% korting op de eerste bestelling als die meer dan €30 bedraagt!

3. Geniet van je krediet - Verdien €10 voor elke succesvolle verwijzing!

Begin nu!

€27,25
Niet op voorraad

Productoverzicht

Kerstsmaken

Hoe kun je kerst beter vieren dan met Myprotein? We hebben nu drie heerlijk nieuwe smaken beschikbaar voor het populaire supplement Impact Whey Isolaat om zo de feestdagen te vieren. De smaken waaruit je kunt kiezen zijn: Irish Cream, Cherry Brandy en Marzipan Christmas Cake.

Wat is Impact Whey Isolaat?

Impact Whey Isolaat bestaat uit de puurste whey proteïne die beschikbaar is. Het bevat ruim 90% proteïne met een laag vetgehalte (0.25g) en weinig koolhydraten (0.17g) per portie. Dit is lager dan bijna alle andere eiwitpoeders. Het bevat een veelomvattend aminozuurprofiel dat alle essentiële aminozuren (EAA's) en ruim 2g leucine levert per portie.

Wat zijn de voordelen van Impact Whey Isolaat?

Impact Whey Isolaat is ideaal voor iedereen die graag zijn of haar dagelijkse eiwitinname wil vergroten, met name voor of na het sporten. Dankzij de hoge eiwitinhoud(22g per portie), draagt het bij aan de groei en het behoud van spiermassa.


Voor wie is Impact Whey Isolaat geschikt?

Impact Whey Isolaat is een goede keuze voor atleten en voor mensen die graag de sportschool bezoeken. Het is ideaal voor en na het sporten of op elk ander moment van de dag als je je eiwitinname wilt vergroten.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • 90% eiwitinhoud
  • Weinig koolhydraten en vet
  • Ideaal voor het opbouwen van droge spiermassa

Aanbevolen gebruik

Voeg 150-250ml water of melk toe aan je shaker (350-400ml voor Zwarte Bessen, Appel & Framboos en Sinaasappel & Passievrucht smaken). Hoe minder vloeistof, hoe dikker de shake zal zijn. Voeg dan 1 grote schep van 25g toe met de MP Maatschep (groot), shake en neem in. Consumeer 2 tot 3 keer per dag of zo vaak als nodig.

1 x MP Plastic Maatschep (groot) weegt 25g.

Ingrediënten

Cherry Brandy

Whey proteïne-isolaat*, Smaakstoffen (Dextrose, Xanthaangom, Natuurlijke Smaakstoffen, Acesulfaam-K, Sucralose) *Uit melk

Christmas Cake

Whey proteïne-isolaat*, Smaakstoffen (Dextrose, Xanthaangom, Natuurlijke Smaakstoffen, Acesulfaam-K, Sucralose) *Uit melk

Irish Cream

Whey proteïne-isolaat*, Smaakstoffen (Dextrose, Xanthaangom, Natuurlijke Smaakstoffen, Acesulfaam-K, Sucralose) *Uit melk

Voedingsinformatie

Per 25g:
Energie: 92.5cal
Energie: 393.3kJ
Proteïne (droge basis): 23.0g
Proteïne (as-is): 22.25g
Vet: 0.25g
Koolhydraten: 0.17g
Calcium: 100.0mg
Cholesterol: 0.5mg

Let op dat deze voedingsinformatie betrekking heeft op Impact Whey Isolaat zonder smaak. Wanneer je dit product met smaak kiest, houd er dan rekening mee dat de eiwitinhoud ongeveer 3% minder is voor de meeste smaken. Chocola, vanwege de toegevoegde cacao, bevat echter 8% minder eiwitten.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Impact Whey Isolaat - Kerstsmaken

Selecteer afbeelding

Impact Whey Isolaat - Kerstsmaken