Elle Vital Omega

Niet alleen vandaag 25% korting, maar ook op je volgende bestelling ontvang je 25% - Kortingscode: TWEE

Ontvang niet alleen vandaag 25% korting, maar ook op je volgende bestelling! - Kortingscode: TWEE

Bereik al je gedroomde doelen met Myprotein! Geniet vandaag van 25% korting op al onze producten + we sturen je een nieuwe kortingscode toe voor 25% korting op je volgende bestelling in januari! 

De aanbieding is geldig tot en met 11/12/2016 omstreeks middernacht, of zolang de voorraad strekt. De maximale korting per bestelling bedraagt €75. Slechts 1 kortingscode per bestelling. 

KOOP NU

Niet op voorraad

Productoverzicht

Vital Omega is een geconcentreerde visolie met een uitstekende concentratie essentiële vetzuren. Essentiële vetzuren worden als ‘goede vetten’beschouwd vanwege de belanrgijke rol die ze spelen voor de hartgezondheid, hersenfunctie, gezondheid van gewrichten en de algehele gezondheid.

De essentiële vetzuren EPA en DHA spelen een belangrijke rol voor de algehele gezondheid en ondersteunen ook het gewichtsverlies. Het wordt gesuggereerd dat EPA en DHA kunnen helpen bij het omzetten van andere vetten in energie in plaats van het op te slaan als vetweefsel.

Elke capsule van 1000mg levert indrukwekkende concentraties van de vetzuren EPA en DHA: 60% en 15% respectievelijk. Deze vetzuren zijn onttrokken uit extra gefilterde visolie om natuurlijke gifstoffen en verontreinigende stoffen te verwijderen.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Essentiële vetzuren voor lichaam en geest
  • Kan het gewichtsverlies ondersteunen
  • 60% EPA en 15% DHA

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement. Wij raden aan 1 tot 3 maal dagelijks 1 softgel bij de maaltijd te consumeren.

Dosering per portie: 1 softgel

Doseringen per container: 90

Disclaimers: Kan ongeschikt zijn voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Altijd een dokter raadplegen alvorens supplementen te nemen.

Ingrediënten

Geconcentreerde en gepurificeerde Omega 3 visolie, Glycerol, Gelatine, Gepurificeerd water.

Bevat geen: Kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel en lactose. Geen toegevoegd suiker of zout. GGO vrij.

Voedingsinformatie

Dosering per portie van 1 softgel:
Totaal Omega 3 visolie: 1000 mg
EPA: 600mg
DHA: 150mg

Anderen kochten ook

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Elle Vital Omega

Selecteer afbeelding

Elle Vital Omega