Elle Thermopure

Ontvang tot 30% korting op je bestelling - Klik voor meer informatie

Kies 1 product uit de lijst en ontvang 25% korting op je gehele bestelling - Gebruik code: 25KORTING

Kies 2 of meer producten uit de lijst en ontvang 30% korting op je gehele bestelling - Gebruik code: 30KORTING

De aanbieding is geldig tot en met 05/12/2016 omstreeks middernacht. Slechts 1 korting per bestelling en een maximum korting van €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

Niet op voorraad

Productoverzicht

Elle Virtue Bar is een heerlijke mueslireep met een lekker yoghurtcoating: een perfect tussendoortje. Het eiwit- en vezelgehalte helpen het hongergevoel op afstand houden terwijl je streefgewicht binnen handbereik blijft met minder dan 95 caloriën per reep. Elle Virtue Bar is een bron van energie voor de workouts of het hectische dagelijks leven. De lage GI index van de gebruikte koolhydraten en het hoge leveren energie en helpen gelijkertijd herstellen na de inspanning van de workout.

Elle Thermopure is een mix van natuurlijke kruiden en voedingsstoffen die ontworpen is om het lichaam te helpen bij het omzetten van caloriën in bruikbare energie. In samenwerking met een gezond dieet en een trainingsschema kan deze mix helpen de stofwisseling aansporen, waardoor jouw vitaliteit een boost krijgt terwijl het lichaam opgeslagen caloriën in bruikbare energie omzet.

Één van de hoofdbestanddelen in Thermopure is Groene Thee Extract (GTE), waarvan bewezen is dat het de hoeveelheid vet die je opslaat verlaagt terwijl het de snelheid waarmeer het lichaam vet verbrand om energie te verkrijgen verhoogt. Thermopure bevat ook de unieke Thermo Blend (Cafeïne, Raspberry Ketonen en Cayenne) die de stofwisseling kan helpen versnellen, waardoor je tijdens de workout meer calorën kunt verbranden.

Om de energieproductie te helpen verhogen, en om meer brandstof voor de workout te leveren, hebben we B Vitamines toegevoegd, waarvan is aangetoond dat ze de energieafgifte verhogen door meer voedingsstoffen via de doorbloeding naar de spieren brengen.

Thermopure is één van de weinige producten op de markt die zoveel bewezen ingrediënten in één handige formule, en daarom is het ook ons beste product op het gewicht van gewichtscontrole.

Dosering: 3 Capsules

Doseringen per verpakking: 30

Disclaimers: Mogelijk niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Voor het gebruik van supplementen altijd een dokter raadplegen.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Vooruitstrevende thermoblend
  • Ondersteunt gewichtscontrole
  • Bevat groene thee extract & chroom

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplemen. Dagelijks 2-3 capsules voor de training of workout innemen op een lege maag. Op niet-trainingsdagen de dosering verdelen over de dag ('s ochtends, 's middags en 's avonds).

Dosering: 2-3 capsules

Doseringen per verpakking: 30-45

Disclaimers: Niet geschikt voor personen onder de 18, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, mensen met een hoge bloeddruk (hypertensie), hart- en vaatzieken of slaapproblemen.

Ingrediënten

Groene thee extraxt (95% Polyphenolen), Capsule (Gelatine), L Tyrosine, Cellulose (Vulmiddel) Cafeïne, L Theanine (98%), Raspberry Ketonen, Capsicum extract (30,000?50,000 SHU), Magnesiumstearaat (Antiklontermiddel), Siliciumdioxide, Vitamine B6 (in de vorm van Pyridoxine HCl), Bioperine, Chroom (in de vorm van Chroompicolinaat), Vitamine B12.

Bevat geen: Kunstmatife kleurstoffen en conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel en lactose. Bevat geen toegevoegd zout of suiker.

Voedingsinformatie

Hoeveelheid per dosering van 3 capsules:
Polyphenolen (afkomstig van groene thee extract [ongeveer 95% polyphenolen (UV), 50% EGCG (HPLC)]): 356.25mg
Thermogenetische mix (Cafeïne, Raspberry Ketones, Cayennepoeder (30,000-50,000 SHU): 300mg
L Tyrosine: 200mg
L Theanine: 125mg
Vitamine B6 (in de vorm van Pyridoxine HCl): 5mg
Bioperine: 5mg
Chromium (in de vorm van Chroompicolinaat): 120µg
Vitamine B12 : 21µg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Elle Thermopure

Selecteer afbeelding

Elle Thermopure