Electrolyten Plus

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: 25KORTING

25% korting op al onze producten - Gebruik kortingscode: 25KORTING

Het is nu het moment om een nieuwe voorraad van je favoriete producten in te slaan! Maak een keuze uit bestsellers zoals Impact Whey protein, Pindakaas, Flavdrops, Instant oats & meer! 

De aanbieding is geldig tot en met 27/10/2016 om middernacht of zolang devoorraad strekt. De maximale korting is €75 per bestelling. Slechts één kortingscode per bestelling.

KOOP NU

€10,79

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Electrolyten Plus is een omvangrijke blend van essentiële zouten die het lichaam bijstaan gehydrateerd te blijven tijdens de workout.

De natuurlijke respons van het lichaam tijdens een workout is opwarmen en zweten. Dit proces helpt het lichaam koel houden, maar zorgt er ook voor dat het lichaam onmisbare hoeveelheden water verliest. In dit water zitten essentiële zouten die cruciaal zijn om het lichaam in balans te houden en ook voor de normale functionering van het lichaam.

Vervanging van de zouten die je bij het zweten verliest kan ervoor zorgen dat het lichaam beter gehydrateerd blijft en dat de juiste balans van zouten in stand blijft. Deze zouten bevorderen de coördinatie en helpen kramp te vermijden.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Bevat alle essentiële elektrolyten (zouten)
  • Helpt de rehydratatie
  • Ideaal voor trainen in warme omstandigheden

Aanbevolen gebruik

1 tablet samen met 500 ml water innemen, ieder uur tijdens een intensieve workout. Gebruiken als voedingssupplement.

Dosering: 1 tablet

Doseringen per verpakking: 180

Ingrediënten

Verdikkingmiddel ( microkristallijne cellulose, Dicalciumfosfaat), natriumchloride, kaliumsulfaat, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), magnesiumoxide. 

Zonder artificiële kleurstoffen, conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel en lactose. Zonder toegevoegde suikers. ggo vrij.

Voedingsinformatie

Dosering per 1 tablet:
Chloride: 320mg
Natrium: 210mg
Kalium: 60mg
Calcium: 30mg
Magnesium: 6mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Electrolyten Plus

Selecteer afbeelding

Electrolyten Plus