• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

D Asparaginezuur

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Tot 50% korting op pillen & Aminos - Geen kortingscode vereist

50% korting op Pillen & Amino's - Geen kortingscode vereist

Onze aminozuren zijn zowel intern als extern getest en tot één van de beste van de markt uitgeroepen. Blijf gehydrateerd doorheen de dag met onze verfrissende smaken zoals Peach & Mango, Sour Raspberry of Lemon & Lime

Daarnaast hebben we ook deze aanbieding: 

Tot 40% korting op eiwitten - Geen kortingscode vereist

3 halen, 2 betalen op kleding - Kortingscode: 3VOOR2NL

De aanbieding is geldig tot en met 23/10/2016 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling, met een maximum korting van €75 per bestelling. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. 

KOOP NU

Was: €28,29

Nu €19,80

Bespaar: €8,49

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

D Aspariginezuur is een aminozuur dat vooral in de hypofyse, hypthalamus en testes wordt geproduceerd. Het speelt een belangrijke rol bij de productie van verbindingen die in verband worden gebracht met het libido en de weefselgroei.

D Aspariginezuur stimuleert de productue van signaalmoleculen die de activiteit in de testes en de hypofyse verhogen.Vanuit een athletisch perspectief gezien, zorgt dit er dus voor dat je lichaam meer stoffen kan aanmaken die de groei van droge spiermassa, de kracht en de energie verhogen.

In een specifieke studie gaven wetenschappers aan een groep mannen (leeftijd tussen de 27 en 37 jaar) 12 dagen lang een dagelijks dosis van 3.12 D Aspariginezuur. De concentraties van de samengestelde groeiniveaus waren na 12 dagen 33% hoger dan daarvoor. Het resultaat van dit onderzoek kan van belang zijn voor iedereen die hun sportprestatie (en droge spiermassa) willen verbeteren.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Kan de spiermassa helpen te vergroten
 • Ondersteunt de productie van groeisamenstellingen
 • Kan de toenname van droge spiermassa, energie en kracht bevorderen

Aanbevolen gebruik

Voeg de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap in onze shaker. Voeg vervolgens 3,5 g, Shake en consumeren. Gebruik eenmaal daags. Na 12 dagen aaneengesloten gebruik raden we u aan 1 week te stoppen voor het herhalen van de cyclus.

Opmerking: We adviseren dat alle porties zijn gemeten met behulp van een nauwkeurige weegschaal. We proberen om een nauwkeurige gelijkwaardige maatregel met onze Myprotein scoops, maar dit zijn slechts schattingen en geen vervanging voor het gebruik van een gestandaardiseerde meetinstrument.

Niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Dit product is een voedingssupplement en moet daarom niet worden gebruikt als een substituut voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Bewaren in een koele droge plaats, buiten het bereik van jonge kinderen.

Ingrediënten

This product is 100% D Aspartic Acid with nothing added or taken away.

Voedingsinformatie

"

Portie Grootte - 1 schepje   (3,5 g)

doses per verpakking - 71 (250 g)

Voedingswaarde Informatie

  Per portie
D-Asparaginezuur     3,5 g

 

De voedingswaarde zijn gebaseerd op de naturel versie, bij het kiezen van een alternatieve smaak kunnen de nutritionele waarden variëren. "

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

D Asparaginezuur

Selecteer afbeelding

D Asparaginezuur