• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Creatine Monohydraat

Nieuwe smaken - Peach Mango, Sour Raspberry en Cherry Limeade

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: FITNESSNL

Het weekend is eindelijk hier! 25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: FITNESSNL

Gebruik deze aanbieding om je doelen nog wat extra kracht bij te zetten! Kies je gewoonlijke favorieten en bestverkochte producten als Impact Whey Protein of probeer wat nieuwe producten uit zoals het Active women assortiment of onze nieuwste desserts

Het aanbod is geldig tot en met 04/12/2016 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Maximum €75 euro korting en slechts 1 kortingscode per bestelling mogelijk. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

€6,99

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Waarom hebben we Creatine monohydraat ontworpen?

Creatine monohydraat is een van de meest onderzochte vormen van creatine in de wereld en is grondig getest en ethisch bewezen in verschillende prestaties studies waaronder zowel elite en recreatieve individuen. Creatine is ideaal voor een breed scala van mannelijke en vrouwelijke atleten uit bodybuilders helemaal door naar sprinters. Dit product is volkomen veilig en is wetenschappelijk bewezen om fysieke prestaties in opeenvolgende intervallen binnen korte termijn, onder een hoge intensiteit van training kan verhogen, waardoor het perfect voor diegenen die deelnemen aan sporten zoals powerlifting, sprinten of rugby. Creatine monohydraat is verkrijgbaar in scala aan heerlijke smaken waaronder de nieuwste toevoegingen van Peach Mango, Cherry Limeade and Sour Red Raspberry.

Voor wie is Creatine geschikt?

Creatine is geschikt voor iedereen actief in langdurig of hoge intensiteit training, op zoek om de fysieke prestaties te verbeteren. Voedingsbronnen van creatine omvatten verschillende vlees en vis en verstrekken ongeveer 3-7 g per kg. Echter, het consumeren van grote hoeveelheden (kg's) van dergelijke voedingsmiddelen kan mogelijk het verhogen van je eiwitbehoefte naar te hoge waarden naast je lichaamsvet wat een reden is om het gebruik van creatine monohydraat in pil, poeder of capsule vorm te nemen omdat het meer praktisch en effectief nut heeft.

Wanneer moet ik Creatine gebruiken?

We zouden aanbevelen om 5gr Creatine te consumeren onmiddellijk vóór of na je workout met een wei-eiwit en koolhydraten mix om de opname te maximaliseren door de spier. Als alternatief kan het worden gemengd met water, melk of sap en geconsumeerd onmiddellijk na het mengen.

De 5 dagen oplaadfase - Nieuwe gebruikers van creatine wordt aangeraden om eerst een laad-fase te volgen om de maximale voordelen te behalen. Aanvulling van 5g (1 lepel) vier keer per dag op gezette tijden wordt aangeraden om je spieren met creatine te verzadigen alvorens te beginnen met de standaard 5g per dag aanbevolen gebruik.

Informatie over de verpakking.

De dieetkeuzen van al onze klanten zijn zeer belangrijk voor ons. Hoewel dit product wordt vervaardigd met behulp van ingrediënten en technische hulpstoffen die geschikt zijn voor de veganistisch dieet, houdt er rekening mee dat zuivel poeders ook worden gebruikt binnen dezelfde productiefaciliteit en kruisbesmetting kan optreden bij zeer kleine niveaus. Dit is een positie ondersteund door de Vegan Society.

Houd er rekening mee dat de etikettering van dit product wordt geleverd in het Engels als een minimum. Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins kunnen ook aanwezig op een product per product basis.

Belangrijkste voordelen

 • Ideaal voor krachtbasis sporten
 • Kan gemakkelijk worden gemengd in water
 • Kan helpen bij het verbeteren kracht
 • Grade A ranking op LabDoor

Aanbevolen gebruik

Voeg 5g toe aan water, schudden en consumeren. Met 1-2 maal daags bij voorkeur direct voor en na het sporten. Na 8 weken van voortgezet gebruik nemen 1 week pauze en begin de cyclus opnieuw.

Opmerking: We adviseren dat alle porties zijn gemeten met behulp van een nauwkeurige weegschaal. We doen ons best om een nauwkeurige gelijkwaardige maatinstrument te bieden met het gebruik van onze Myprotein scoops, toch dit zijn slechts schattingen en geen vervanging voor het gebruik van een gestandaardiseerde meetinstrument.

WAARSCHUWING: Bevat E129 wat een negatief effect hebben op de activiteit of oplettendheid van kinderen kan hebben. Niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Dit product is een voedingssupplement en moet daarom niet worden gebruikt als een substituut voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Bewaren in een koele droge plaats, buiten het bereik van jonge kinderen.

Ingrediënten

Creatine Monoydraat, Natuurlijke Smaak, Zoetstoffen (Sucralose, Acesulfaam-K), Kleurstoffen: Berry Blast(Citroenzuur, Bietenrood, Anthocyaan), Tropical (Caroteen), Blauwe Framboos (E133), Druif (E129, E133), Citroen en Limoen (E110, E133), Watermeloen (E129), Sinaasappel (E110), Frambooslimonade (E129, E133), Zure Appel (E110, E133).

Voedingsinformatie

Dosering per portie: 5g Creatine Monohydrate

Deze voedingswaarde is gebaseerd op de naturel (zonder toegevoegde smaakstoffen) versie. Wanneer je voor een versie met smaak kiest kan de creatine monohydraat inhoud licht afwijken.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Creatine Monohydraat

Selecteer afbeelding

Creatine Monohydraat