• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Carbogen®

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Koop nu en ontvang de hoogste korting! - kortingscode: SNEL

WEES ER SNEL BIJ - De eerste ontvangen 30% korting! Kortingscode: SNEL

De eerste 100 klanten ontvagen 30% korting.

De volgende 200 klanten ontvangen 25% korting.

De volgende 500 klanten ontvangen 20% korting

De aanbieding is geldig op 09/12/2016 t.e.m middernacht. Maximum korting van €75 per bestelling. Slechts 1 kortingscode per bestelling, klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. 

SHOP NU

Was: €13,49

Nu €4,05

Bespaar: €9,44

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat is Carbogen®?

Carbogen® is een gepatenteerd enzymen mix die een unieke combinatie levert van Maltodextrine, Amylase, Cellulase en Hemicullase.

Voordelen van Carbogen®

Carbogen® is een oplosbaar poeder dat kan worden toegevoegd aan je shake na de training en met koolhydraten als Dextrose, Maltrodextrine of Fructose.

Voor wie is Carbogen® geschikt?

Carbogen® is ideaal voor personen die maximaal willen herstellen na een intense training. Het is aan te raden om 200mg Carbogen® direct na de training te nemen met een vorm een koolhydraat hoog in GI (glycemic index), zoals Dextrose of Maltodextrine. Carbogen® kan ook met andere koolhydraten worden ingenomen voor de training.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Gepatenteerde enzymen
 • Oplosbaar poeder, makkelijk te mixen
 • Kan goed worden gecombineerd met koolhydraten als Maltodextrine en Dextrose

Aanbevolen gebruik

Voeg 200-300ml water of vruchtensap toe aan onze shakebeker. Voeg dan 200mg toe, shake en consumeer. Je kunt het ook met een eiwit shake mixen.

Opgelet:We adviseren om gebruik te maken van een nauwkeurige weegschaal om de porties te meten. We proberen onze maatschepjes zo nauwkeurig mogelijk te maken, maar deze kunnen geen goede weegschaal vervangen.

Gebruik niet meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Dit product is een supplement en moet daarom niet worden gebruikt als vervanger van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl. Bewaar in een koele en droge plaats, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten

Wordt gemaakt in een faciliteit waar ook melk, eieren, soja, gluten en derivaten daarvan worden verwerkt.

Naturel: Carbogen® Gepatenteerde Spijsverteringsenzymen (Maltodextrine, Fungel Amylase, Fungel Cellulase, en Hemicellulase).

Voedingsinformatie

Dosering- 1 Kleine Maatschep (200mg)

Doseringen Per Verpakking- 250 (50g)

Voedingswaarden

 Per Dosering
Carbogen®  200 mg

De voedingswaarden zijn gebaseerd op de naturel smaak, wanneer een andere smaak wordt gekozen kunnen de voedingswaarden verschillen.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Carbogen®

Selecteer afbeelding

Carbogen®