• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisch

    Vegetarisch

Calcium Caseinaat

Instantised

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Niet alleen vandaag 25% korting, maar ook op je volgende bestelling ontvang je 25% - Kortingscode: TWEE

Ontvang niet alleen vandaag 25% korting, maar ook op je volgende bestelling! - Kortingscode: TWEE

Bereik al je gedroomde doelen met Myprotein! Geniet vandaag van 25% korting op al onze producten + we sturen je een nieuwe kortingscode toe voor 25% korting op je volgende bestelling in januari! 

De aanbieding is geldig tot en met 11/12/2016 omstreeks middernacht, of zolang de voorraad strekt. De maximale korting per bestelling bedraagt €75. Slechts 1 kortingscode per bestelling. 

KOOP NU

€22,99

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Calcium Caseinaat is een waardevol ingrediënt in sportdrankjes, voedingssuplementen en proteïne repen. Calcium Caseinaat is een gesproeidroogd melkeiwit gemaakt van verse halfvolle melk, en heeft een laag natrium gehalte.

Bevat een enorm hoog aantal aminozuren, meer nog dan whey en soy isolate, en kan helpen bij de vertering van andere eiwitten, vanwege de langere tijd die ze doorbrengen in het verteringsstelsel.

Calcium Caseinaat is een geweldig eiwit om toe te voegen aan een dieet, en werkt het beste als het direct voor het slapen gaan ingenomen wordt of als je weet dat je overdag geen eiwitrijke maaltijd zult eten, aangezien de eiwitsynthese aanmerkelijk langzamer is dan de meeste andere eiwitten. De aanbevolen hoeveelheid voor dit effect is ten minste 30g Calcium Caseinaat per dosering. Dit zal een hoog percentage eiwitten opleveren. Calcium Caseinaat kan goed gebruikt worden om op een gemakkelijke manier aan de dagelijkse eiwit behoefte te komen.

Het aminozuur profiel kan onderaan de pagina teruggevonden worden, onder 'Certificates'.

Als je op zoek bent naar een langzaam eiwit raden wij onze Melkeiwit Smooth aan, aangezien het lekker smaakt en gebuikt kan worden in shakes.

Tijdens het mixen merk je misschien dat onze Calcium Caseinaat een troebele, maar stabiele, homogene suspensie vormt. Ook is de vorming van een hoger schuimniveau dan bij andere eiwitpoeders mogelijk. Dit is volkomen normaal, en geeft alleen maar de eigenschappen van het product weer. De smaak van dit product kan ook anders zijn dan dat van andere eiwitpoeders, aangezien Calcium Caseinaat een dikkere en korreligere smaak heeft, en een licht vettige bijsmaak.

De verschillende smaak en stroperigheid van dit product zullen de voedingswaarden of de kwaliteit van dit product aantasten.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Goede bron van langzame eiwitten
  • Hoog eiwit en laag vetgehalte
  • Gemaakt van verse halfvolle melk

Aanbevolen gebruik

Schenk 400 ml water of milk in onze shaker (hoe minder vloeistof, hoe dikker de shake). Voeg 1 volle MP schep (30 gram) toe, shake en drink. Vlak voor het slapengaan gebruiken voor het beste resultaat, of 2-3 keer per dag zoals gewenst.

1 x afgestreken MP plastic maatschep (large) bevat 24g. (niet bijgeleverd)

Ingrediënten

Calcium Caseinate*, Cacao poeder (alleen chocolade smaak), Smaakstof (bij alle versies behalve naturel), Emulgator (Soja Lecithine), Zoetstof (Sucralose® [bij alle versies behalve naturel]), kleurstof (Bietenrood [alleen bij de smaak 'strawberry cream'). *Afkomstig van melk.

Voedingsinformatie

Per 30g:
Energie: 112.0kcal
Energie: 473.0kJ
Eiwitten (dry basis): 28.5g
Eiwitten (as-is): 27.0g
Koolhydraten (Lactose): 0.1g
Vet: 0.6g

Let op! Deze waardes zijn gebaseerd op de naturel variant. Wanneer je een versie kiest met toegevoegde smaak zal de eiwitinhoud ongeveer 3% minder zijn. Bij chocolade smaak, vanwege de toegevoegde cacao, zal de eiwitinhoud ongeveer 8% minder zijn dan bij de naturel versie.

Anderen kochten ook

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Calcium Caseinaat

Selecteer afbeelding

Calcium Caseinaat