Cafeïne & CLA Capsules

Unieke Duo-Capsule

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Tot 50% korting op pillen & Aminos - Geen kortingscode vereist

50% korting op Pillen & Amino's - Geen kortingscode vereist

Onze aminozuren zijn zowel intern als extern getest en tot één van de beste van de markt uitgeroepen. Blijf gehydrateerd doorheen de dag met onze verfrissende smaken zoals Peach & Mango, Sour Raspberry of Lemon & Lime

Daarnaast hebben we ook deze aanbieding: 

Tot 40% korting op eiwitten - Geen kortingscode vereist

3 halen, 2 betalen op kleding - Kortingscode: 3VOOR2NL

De aanbieding is geldig tot en met 23/10/2016 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling, met een maximum korting van €75 per bestelling. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. 

KOOP NU

Was: €15,39

Nu €12,31

Bespaar: €3,08

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat zijn Cafeїne & CLA Capsules?

Cafeïne & CLA Capsules bevatten een mix van Conjugated Linoleic Acid (CLA) en cafeїne in een unieke duo-capsule. Deze speciaal ontworpen capsule helpt de onaangename smaken en geuren van de rauwe ingrediënten te verbergen en voorkomt potentiële interactie tussen de actieve stoffen.

Wat zijn de voordelen van Cafeïne & CLA Capsules?

Cafeïne & CLA Capsules leveren meer dan 1g CLA en 62mg cafeїne per 2 capsules, waarvan bewezen is dat het de alertheid en het concentratievermogen verbetert.

Voor wie zijn Cafeїne & CLA Capsules geschikt?

Cafeїne & CLA Capsules zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een makkelijke en handige manier om zijn of haar inname van CLA te vergroten met de toegevoegde voordelen van cafeïne. Iedere portie levert 62mg cafeїne en is daarom perfect om in te nemen voordat je gaat sporten om je energielevel en alertheid te verbeteren.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Ruim 1g CLA per dosis van 2 capsules
  • Uniek capsule-ontwerp
  • Levert ruim 60mg cafeїne per dosis

Aanbevolen gebruik

Wij raden je aan 's ochtends twee capsules in te nemen, 45 tot 60 minuten voordat je gaat sporten.

Waarschuwing: Bevat 62 mg cafeïne per portie. Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Ingrediënten

Clarinol™ G-80 (Conjugated Linoleic Acid), gelatine, visgelatine, cafeïne, verdikkingsmiddel (witte bijenwas), water, kleur (titaandioxide, ijzeroxide, briljantblauw FCF).

Voedingsinformatie

Dosis per capsule (1 stuk):
Conjugated Linoleic Acid (CLA): 1.23g
Cafeïne: 62mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Cafeïne & CLA Capsules

Selecteer afbeelding

Cafeïne & CLA Capsules